Stii...atata vinovatie simt eu ca am primit stupizi cu lopata de la crestini si adolescenti... din acest moment ar trebui sa ma declar prostul site-ului, onorabile coleg
vroiam sa-ti raspund in cel mai inteligent aaaa... serios mod, insa pana am ajuns la finalul propunerii tale, deja eram sub masa de ras.
nu mai stiu ce ai vrut sa transmiti acolo- inca rad- dar stiu ca eu, uneori, imi doresc sa am optiunea de a da cel putin 5 stupid/raspuns(nu al meu), asa stupide sunt cate unele raspunsuri(ale celorlalti, bineinteles)
NU sunt de acord cu tine in ceea ce ai spus! In momentul in care eu am pus o intrebare pe site si am primit sa zicem 8 raspunsuri am dreptul sa aleg cui dau fundita! poate sunt mai multe raspunsuri bune eu dau fundita raspunsului care ma ajuta pe mine(nu raspusului care e cel mai bun) de ex am postat odata o intrebare(nu stiam cum mai pot avea din nou paint-ul in pc-am primit mai multe rasp si desi mai multe meritau fundita am dat-o cuiva care mi-a explicat si am reusit sa fac in mod rapid ceea ce imi doream) Mie nu mi-ar placea sa ne votam singuri! E o chestie de lauda toti s-ar vota numai pe ei!(asta nu-mi place)recunosc ca la unele intrebari mi se pare ca am fost ''descalificata'' si ca poate meritam eu fundita! insa daca cel ce a postat intrebarea nu i se pare corect raspunsul meu, e ok nu! el are tot dreptul de a da fundita oricui! si eu n-am sa contest asta, si daca ar fi posibil nu as face-o!
Stii ce zic eu colega? Ca esti un bun orator
Din toata aceasta reforma sunt de acord cu paragraful 1, alineatul 2 randul 17.
Dar aceasta schimbare presupune modificari in strucutura site-ul deci alte probleme cu logarea si toti ii sar in cap Ralucai
Deci ideea e buna, in esenta. Fa-te admin si rezolva problema
Eu am ceva cu voturile stupid şi nefolositor, motiv pentru care ironizez modul în care avem cu toţii posibilitatea de a le folosi, deşi nu ar trebui. Nu mă deranjează sub nicio formă dacă mi se acorda, însa nu mi se pare logic să beneficiem de aceasta băgare-n seama. Folositor un răspuns pentru. întrebător, poate fi şi pentru ceilalti utilizatori care-l citeşte şi le-ar prinde bine alte păreri printre care ar găsi, sau l-ar ajuta să-şi găsească răspunsul. Amuzant, ei bine, ăsta-i relativ, în funcţie de intelect şi dispoziţie, dar în principiu ne amuză pe toţi. Inteligent - un răspuns poate fi dat într-o exprimare logică, cu date precise, nu paste-uri, însa un răspuns nefolositor/stupid, cum îi poate folosi mulţimii, dacă nu doar întrebătorului care o poate aprecia?! În fond, lui i se adresează raspunsurile, nu nouă, mulţimii. Chiar dacă nouă nu ne este de folos un răspuns, nu-i dreptul nostru să decidem, că-i poate fi de folos întrebătorului. In fond, suntem diferiţi, avem nevoi diferite, şi nu putem ştii ce povaţă ia fiecare din răspunsuri. Asta-i chestia, 2/5 voturi trebuiesc lăsate numai la aprecierea întrebătorului. Dacă citesc un răspuns la o întrebare a lui x, de ce naiba să-i dau nefolositor/stupid? Îmi este mie răspunsul respectiv de niciun folos, sau stupid, ori îi este nefolositor sau stupid celui care a cerut un răspuns? Accesăm o întrebare pentru. a da un răspuns, sau pentru. a cauta un răspuns printre celelalte, înţeleg, dar nu noi am pus întrebarea, şi nu-i corect ca noi să decidem asupra celor 2 calificative. La aceste două voturi, numai întrebătorul ar fi corect să decidă dacă este nefolositor răspunsul, sau i se pare stupid, deloc răspunsul pe care-l căuta. Înţelege cineva punctul meu de vedere?
Pai nici mie nu imi plac de cei care pun o intrebre iar u te strduiesti sa raspunzi cat mai bine si ce sa vezi iti dau ori stupid ori nefolositor, eu cred ca daca cineva iti raspunde la intrebare acela s-a straduit si ar merita cel putin folositor, dar daca este un raspuns sub orice critica nu cred ca ar trebui sa-i dam stupid sau nefolositor, eu cred ca ar trebui sa le arata acelora ca macar noi ii respectam si le dam de ex: folositor nu ne batem joc de ei cum fac ei.
iar cu casutele de votare nu stiu ce sa zic.
Bună. Da, corect! Cel care a pus întrebarea nu ştie de ce răspuns are nevoie. Tu ştii mai bine decât el, ceea ce înseamnă că tu trebuie să alegi fundiţa pentru întrebarea lui, nu el - doar... nu ştie. Şi bineînţeles dacă votează alt răspuns decât cel propus de noi trebuie suspendat. Nu se poate aşa ceva! Ar trebui să facem mai multe fundiţe. Să dăm vreo 5 fundiţe pe întrebare. Sau mai multe. Depinde de nominalizări.
La partea cu votat propriile răspunsuri nu am ce spune. Au fost scoase pentru că s-a constat că unii îşi votau răspunsurile pentru a fi în top. Acum am observat că nu mai sunt. Acum aproximativ un an era un mini-top cu "cel mai folositor", "cel mai amuzant" şi probabil "cel mai inteligent". În vremea când Allessa(Antonia) era pe site şi Mike1993 (parcă) erau în top cu cele mai bune răspunsuri.
Nu iti faci tu mai bine inca un cont si te votezi de-acolo, iti dai fundite, ca doar se poarta.
Ia respira tu adanc...respira...respira. Asa. Poate acum or sa-ti vina si idei mai bune.
Si, pentru numele lui d-zeu: enunta-le in varianta prescurtata!
Cand dai un raspuns, oricat de orgolios ai fi ar trebui sa nu tii cont de ce calificativ ti se da. Pur si simplu ai dat raspunsul pentru a ajuta pe cineva, nu pentru a ti se da o nota tinand cont de cate metafore ai folosit, cat de explicit ai fost sau cat de lung este raspunsul tau(asta in cazul in care tu chiar vrei sa il ajuti pe cel care a pus intrebarea); in cazul in care tu faci totul numai pentru fundite si calificative extraordinare atunci nu crezi ca esti un pic cam fake? Si referitor la subiect.cred ca ar fi o idee buna sa fie astfel de casute pe care sa le bifam si noi, insa raspunsul care primeste fundita este cel ales de cel ce intreaba, nu de noi.
Julyly2089 întreabă: