Mda, naşpa situaţie, văd un graffiti porcos scris pe zidul unui magazin şi două angajate care se străduiesc să-l şteargă, nu prea au succes... din motive lesne de înţeles prefer să nu-l reproduc...
Si daca geamul meu da intr-o curte care abia asteapta sa apara verdeata? Si in care chiar nu scrie nimic? Ce ma fac?
Pe un sir de panouri galbene cineva a scris cu litere mari, negre:'Ti se fura Iasul!"(ma minunez si eu, dar exact asta e mesajul. Pot sa confirme si alti ieseni.)
Fumatul chiar este singura ta plăcere? :>
Scrie pe un bloc;))
http://anaayana.files.wordpress.com/2008/09/mihaela-radulescu.jpg
@april, mai e sris pe peretele unui bloc din Bucuresti "Ti se fura Bucurestiul". Nu stiu cine-i in spatele acestei orgii de ganduri lacome.
@marrr: Nu-s din Craiova, sunt dn Pitesti, dar acum stau in Bucuresti, si pe fiecare stalp scrie ca executa puturi.
Eu vad zapada. multa zapada. si o pisica care-si marcheaza teritoriul pe casa vecinului
"Liniste baa!
Si din motive de siguranta inchide usa dupa ce intri in bloc!"
PE scara unui bloc vecin scris de niste copii
Eu nu vad nimic, e noapte, si daca era zi, tot aia era, sunt inconjurata de munti. Dar, daca ma uit in camera, pe peretele din stanga, vad operele baiatului meu cel mare, 12 desene cu ochi imensi de manga, semnaturile la jumatate din clasa lui fiu. miu si pe Shin-Chan in spatele monitorului care ma priveste amenintator(shttt, sa nu -i zica nimeni nimic, are doar o ureche!)
Julyly2089 întreabă: