| ElySiKazy a întrebat:

Nu credeti ca ati exagerat cu campania asta? straight face
De ce oare mai exista categoria asta daca pana si intrebarile normale si amuzante sunt raportate?

7 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Ba sa stii ca sa exaageratthinking

Mi se pare chiar absurd, daca ( spre exemplu ), o intrebare care din greseala a fost pusa la o categorie ne potrivita, nu trebuie raportata, eu spre exemplu am gresit odatahappy.
Nu mi s-a parut corect sa fiu raportata ( daca am fost, habar n-am ), dar in orice caz, e o absurdiatate.

| Bastet a răspuns:

Ely, uite cat s-a exagerat http://www.tpu.ro/......aporteaza/

| uǝʞɔıp a răspuns:

Chestia cu,,,, campania asta este ca,,,,,, cu comicurile alea
o febra de cateva zile

| Wilder a răspuns:

Nu, dar cei care au raportat comicul lui Loome au fost nesimtitii pamantului, deoarece campania era tocmai ca sa reparam ce era stricat...

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Da! Ai mare dreptate.Astia se cred mari si tari cu campania lor.Astia nu pot dormi bine noaptea deoarece se gandesc daca cineva a mai pus o intrebare AMUZANTA si subliniez cuvantul AMUZANTA la categoria trivia/AMUZANTE si subliniez cuvantul AMUZANTE sa se vada.

| Kuzco a răspuns:

Chiar ba.campanie de prosti
rolling on the floor
mi-am dat seama rolling on the floor
normal ca e o prostie atata timp cat ''lume'' sau cum o cheama are 12 ani
laughing
ce sa stie ma un copil de 12 ani straight face
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

KazimirNUsustineCampaniaRetarzilorAnonimi
initial era vorba de raportat la ale categorii intrebarile puse la misto/neadecvate/temele. da sunt extraordinari de prosti copii astia incat nu stiu ce`nseamna amuzant! imi pare rau sa va anunt da mi`e o mila sincera de parintii vostrii ca au ajuns sa creasca retardati!