Hmm,din cate vad lumea e cam geloasa pe fabulosenia noastra... Eh, sa nu mai comenteze ca habar n.au ce.i asteapta(ras malefic)
Si app raspunsurile noastre unele langa altele ma incurca ca nu stiu care ale cui sunt
E fabulos sa fi naspa.Suntem fabulos de naspa.HA!
tot e ceva negativ
Din moment ce am spus ca e fabulos sa fi naspa nu mai e negativ, daaa... pune si tu mana pe o carte de matematica.
Asa,asa cei mai!
i dont wanna b rude but
si tu ar trebui pe una de romana, e "sa fii"
hai ca ti-ai cerut-o bb
Cred ca eram beat
Frateee, de obicei nu mi se intampla
ciudat
Lol, Kamastutra are doar 400 de raspunsuri si 30 funde si tu 1000 raspunsuri 15 funde. Eu 700 cu 21, deci tu esti cel mai slab. Acum observ, cum naiba? Sunt mai vechi ca tine pe T/A si tu esti loc 1 momentan... inca 20 minute de concurs.
Nu stiam ca am 1000 de raspunsuri.Cand or fi crescut atat?
Eu am putine dar bune. Hehe
Totdeauna m-a sperait poza ta de profil.
Nu stiu daca va puteti numi fabuloase.
Si pe mine ma sperie.
Oare daca il rugam frumos ( eu nu ma rog de nimeni, sa nu o faci nici tu )isi schimba poza cu alta?
Douby doop boop, sunt palarier nu violator
Hm.
Nu stiu ce sa zic.
Nu
Asta ma face sa-mi fie si mai tare frica.
Nu?
Nici daca te rog frumos?
Hm
Sa vad rugamintele si poate, poate...
Draga Freaak
Te-as... sa schimbi poza de profil fiindca pe mine si pe Doub ne sperie.
Sincere multumiri, Dep.
Gata
Hmm...
Nu
Oricum nu mi-as fi schimbat-o sau as fi pus una si mai ''infricosatoare'' dar am vrut sa ma rogi frumos.
Pai si nu te-am rugat frumos?
Sa zicem ca m-ai rugat.Asta am si vrut.Dar tot nu mi-o schimb, sorry.
Draga Freeak, Depress are dreptate. Poza ta este foarte infricosatoare si din vina ta avem cosmaruri.
"Sa zicem "- Bine zis
"Asta am si vrut." - Nu ti-a iesit Cererea mea nu contine toate cuvintele necesare unei rugaminti. Mai degraba, suna a ordin
)
Se cunoaste ca esti la uman. Nu ma intreba de ce.
Avand in vedere ca nu am mai visat de vreo 5-6 luni, atunci da, ai tu cosmaruri si pentru mine.
De ce?))
Ai asa un lipici in vorba...
Hua ha ha ah ha ...ehem, ha a (nu m-am inecat)
O ce bine.Sa nu mai faci asa ceva, nu mai cresti, ramai mic mama. Te rog mult, fa ce e bine pentru mama ta si nu o dezamagi. Cu drag, mama Pizgy. :*
Nu te voi dezamagi, iti jur
Julyly2089 întreabă: