| katty_6203 a întrebat:

Nu intamplator am ales aceasta categorie, deoarece am o nelamurire.De ce unele pers simt nevoia de a face glume ironice despre cei care posteaza intrebari aici? S-ar spune ca e o categorie pentru glume nu tot felul de ironii.Ar trebui sa ne distram prin aceasta categorie(T/A si comics)nu sa radem unii de altii. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| anonimul a răspuns:

Poai unele persoane sunt atat de idioate incat vor sa se bage si ele in seama si nu stiu sa posteze ceva mai inteligent.si rad ca prosti.
toata lumea poate sa faca asta.si macar de ar face o gluma ironica da care sa nu jigneasca prea tare si apoi sa zica "glm" da stii ca in Romania orice e posibil

14 răspunsuri:
| Yep a răspuns:

Toti inteligentii,fanii,cocalarii,pitipoancele, gay, lesbienele s-au refugiat aici. Ce vrei mai mult?

| FucktheSystem a răspuns:

Poi râzând unii de alți nu ne distrăm?
Și amuzant nu înseamnă numai glume, sarcasmul este un umor mai piperat și aici se foloseste sarcasm din plin. Dacă ai vrea glume doar ai putea să dai un search pe google la bancuri și ai găsii acolo o grămadă de bancuri.

Răspuns utilizator avertizat
| Criiiiiiiis a răspuns:

Poate unii se distreaza razand de altii!

| bombănucleară a răspuns:

Eu cred ca unii fac glume d-astea proaste doar sa se amuze sau sa para ei mai grozavi decat ceilalti sau daca considera ca un raspuns sau o intrebare e stupida.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu intamplator iti recomand sa mergi la categoria de unde ai venit...

| Kazimir a răspuns:

Dar cine a zis ca radem unii de altii? si nu nu sunt glume ironice... sunt adevaruri care dor happy asta draga mea se numeste arta trollingului cand extragi ceva de la cineva si il faci sa pare pe acel cineva un dobitoc sau iti bati joc in mod constructiv de el... nu vad nimic anormal si aceste chestii prind la lume si aduc multe voturi de amuzant deci mie imi convine.

| pinguinuVerde a răspuns:

Umm,de fapt Comics nu e pentru lucruri comice.Mulţi nu au înţeles asta şi mi-am dat seama după întrebările postate acolo.Acolo este site pentru comicuri ...eu una aşa ştiam.

Iar aici la t/a facem tot ce e legat de amuzant.Chiar şi ironii dar pentru cei care se bagă în seamă aiurea sau cei care postează întrebări care nici nu au legătura cu categoria, şi ne roagă să nu ne batem joc de ei dar deja ei ştiu că aici sunt aşa genialii trollişti...
Eu nu am nimic împotrivă cu categoria asta înafara celor care se cred şmecheri şi cei cu Jb şi toţi proştii adunaţi aici degeaba...

| Dash a răspuns:

Nimeni nu a spus vreodata ca asta e o categorie pentru chestii amuzante...

E pentru TROLLING!

| LoL a răspuns:

Mai ce vrei eu sa ti fac daca pe seama ta se fac glume?

| Bya132 a răspuns:

Te oftici că noi așa ne iubim?

Răspuns utilizator avertizat
| CautNume a răspuns:

laughing...tu pui intrebarea asta foarte stupida pentru ca se fac glume pe seama ta...nici nu ma mir

| CautNume a răspuns:

D-na katty