Pentru ca, considera ca acest limbaj este mult mai cool... dar sunt persone care nu inteleg aceste prescurtari si le vine greu sa inteleaga cand citesc.
Nici eu! Doar ca aceste persoane le fac pe celelalte sa se chinuie sa inteleaga ce vor sa zica...
Ca asa e cul.Cum nu stii?
Asta e ultima fita, sa scrii jmeker si sa proiectezi avioane de hartie din paginile cartii de romana.Maine-poimaine o sa apara varianta Looc3AfAruul(Luceafarul adicalea) de Copilshulll shadultezzz
Eu scriu asa decat pe mess si skipe si cateodata si pe TPU chiar daca si in aceast raspuns am folosit pur si simplu e un obicei si e destul de greu sa renunt la asta.
Pentru ca multi se cred smecheri sau le e prea lene sa srie intregul cuvant. Ce imi e adica sau adica? Tot alea 5 litere, dar de multi sunt inculti!
Sunt diferite prescurtari deja devenite obisnuinta datorita messenger ului. e drept ca unele sunt cam absurde si greu de inteles, dar nu putem decat sa ne conformam!
Eu nu scriu asa ceva decat pe mess (uneori nici pe mess nu scriu asa ). Unii utilizatori poate nu stiu regulile TPU. Acolo specifica foarte clar ca nu ai voie. Cred ca ei vor sa demonstreze ca pot sa incalce regulile fara sa pateasca nimic.
Ca le e lene altora sa scrie corect si prescurteaza literele si mai baga un "ca" ca sa arate smecher.