M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca da cand am vazut joi ca vine vineri, ce sa caut sambata la munca cand duminica e zi libera
Buna ziua, si daca poimaine nu se rezolva de la sine, inseamna cu nu e demn de a fi rezolvat.
proverbul asta al tau imi aduce amin te de ceva. la incepul carierei mele, cand m-ai aveam si eu niste emotii, nu ca acum nu as avea, dar le pot controla. La o instituti publica, in fata biroului, o gramada de oameni, ca zici ca dadeau ceva pe gratis, functionarele din birou gata-gata sa te intape din priviri, de-ti venea sa sari pe geam, vad pe perete un afis. ``In acest birou fiecare al treilea om care intra va fi impuscat. Azi, inaintea ta, au fost doi.`` Parca suna a amenintare, atunci, dar acum ma amuza. Pa
Mai e si asta:ce poti face azi, lasa pe maine ca poate o face altul sau nu mai trebuie facut
@TILICA, ba da, asa era proverbul, dar asta se aplica mai bine in viata noastra cotidiana
Da anonim era nu lasa pe maine ce poti face azi...Si Naruto Toate se termina inainte adica cu i in afara de cele din weekend, tu ai zis ca nici acolo atunci nu lucrezi, tu cand lucrezi?
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: