anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma mai duc la scoală crying sunt obosita, mă doare spatele si azi mi-a fost rau toata ziua, si ma dor si picioarele, si e greeeeeu. T^T. Ba, care dintre cei mari (care au terminat liceul) face schimb cu mine? Haideti, daca tineti la mine...nu, nu, thinking Daca tineti la vietile voastre, faceti schimb. Nu mai vreaaau...
Biata fiinta fragila (eu) e chinuita (tot eu) crying
A, mă dor si mâinile.

23 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Sa nu uiti sa-ti faci temele pentru maine si sa-ti bagi si toate rechizitele si manualele pe care le-ai primit gratis ce sunt vechi si urat mirositoarelaughing).a da, si cipilica(sepcuta) cu elice pe culorile curcubeului ca un elev adevarat.
rolling on the floorce viata pe mine!

| anonim_4396 explică (pentru SergiuBoss11):

Cipi ce mă? Lasa. Hai sa facem schimb. Nu-ti doresti sa fi iar intr-a 10-a, sa faci ore când ti-e mai drag somnul? T^T

| LePotato a răspuns:

Nope

| AccountDeleted a răspuns:

Ai avut destula vacanta incat sa nu "te doara spatele" laughing ar fi timpul sa te mai distrezi si pe la scoala. big grin

| anonim_4396 explică (pentru AccountDeleted):

Ce sa fac? In loc sa stau si eu seara linistita in pat si sa mă uit la animele, stau la scoală pe un scaun tare ai incomod. crying

| Suck a răspuns:

Dacă îți spun câte am eu de făcut... sigur nu mai vrei să facem schimb.

| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Sunt in stare si sa omor doar ca sa scap de liceu. O-O

| Copac13 a răspuns:

Plangi sub banca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

oricum nu se pun absențe, stai acasă laughing

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pun si absente da' pe foaie laughing Vine profesorul cu o foaie pe care trece absentii... dupa ce se termina ora o arunca ^w^

| anonim_4396 explică (pentru RainmakerX):

de asta n-am fost azi laughing

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce norocosi sunt aia care au terminat liceul

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Să vedem cum o să mai poți spune asta când vei fi la facultate. Pentru mine liceul a fost mizilic față de ceea e înseamnă facultate.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Ai terminat liceul? O.o puteam sa jur ca ai 17 ani.

| AccountDeleted a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i deloc noroc fiindca dupa scoala/liceu incepe greul. "Munca". Ce faci la munca daca chiulesti? vei fi penalizat si dat afara de la un timp si nu ai din ce te intretine. Ramai pe strazi cersind un leu pentru o paine. Asa la scoala poti chiuli, poti rade cu colegii in timpul orelor si in pauze. Traieste din plin viata la liceu. Ca dupa ce o termini liceul si va trece un an-doi dupa terminarea liceului, deja iti va fi dor. Lasa ca vei vedea si iti vei aduce aminte de vorba pe care ti-am spus-o acuma!

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Mdea.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Ce "mdea". Omoara-mă ca am crezut si eu. laughing tu te superi ca te face cineva mai tânăr? Las' ca te fac de 40, laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pisoiaș, facem schimb, unde să mă prezint?

| L1feDRAIN a răspuns:

Pe 1 Septembire (cind noi incepem scoala) anul asta - e al 2-lea an la rind cind lesina o fata in timpul careului...

tragedie...

era chiar la 5 metri si am vazut cum a lesinat si cum sa izbit de pamant (la fel si anul trecut)

S#iiiit...

| BogdantheDreamer a răspuns:

E aceiasi situatie. Este 6 dimineata - suna ceasul - trezirea - cafeaua- si la serviciu' straight face.

| Scarbo a răspuns:

Esti in acea perioada?

| nlko a răspuns:

Da... eu sunt a 8a deci sigur nu vrei sa faci schimb... laughing