Sa nu uiti sa-ti faci temele pentru maine si sa-ti bagi si toate rechizitele si manualele pe care le-ai primit gratis ce sunt vechi si urat mirositoare).a da, si cipilica(sepcuta) cu elice pe culorile curcubeului ca un elev adevarat.
ce viata pe mine!
Cipi ce mă? Lasa. Hai sa facem schimb. Nu-ti doresti sa fi iar intr-a 10-a, sa faci ore când ti-e mai drag somnul? T^T
Ai avut destula vacanta incat sa nu "te doara spatele" ar fi timpul sa te mai distrezi si pe la scoala.
Ce sa fac? In loc sa stau si eu seara linistita in pat si sa mă uit la animele, stau la scoală pe un scaun tare ai incomod.
Sunt in stare si sa omor doar ca sa scap de liceu. O-O
Se pun si absente da' pe foaie Vine profesorul cu o foaie pe care trece absentii... dupa ce se termina ora o arunca ^w^
de asta n-am fost azi
Să vedem cum o să mai poți spune asta când vei fi la facultate. Pentru mine liceul a fost mizilic față de ceea e înseamnă facultate.
Ai terminat liceul? O.o puteam sa jur ca ai 17 ani.
Nu-i deloc noroc fiindca dupa scoala/liceu incepe greul. "Munca". Ce faci la munca daca chiulesti? vei fi penalizat si dat afara de la un timp si nu ai din ce te intretine. Ramai pe strazi cersind un leu pentru o paine. Asa la scoala poti chiuli, poti rade cu colegii in timpul orelor si in pauze. Traieste din plin viata la liceu. Ca dupa ce o termini liceul si va trece un an-doi dupa terminarea liceului, deja iti va fi dor. Lasa ca vei vedea si iti vei aduce aminte de vorba pe care ti-am spus-o acuma!
Mdea.
Ce "mdea". Omoara-mă ca am crezut si eu. tu te superi ca te face cineva mai tânăr? Las' ca te fac de 40,
Pe 1 Septembire (cind noi incepem scoala) anul asta - e al 2-lea an la rind cind lesina o fata in timpul careului...
tragedie...
era chiar la 5 metri si am vazut cum a lesinat si cum sa izbit de pamant (la fel si anul trecut)
S#iiiit...
E aceiasi situatie. Este 6 dimineata - suna ceasul - trezirea - cafeaua- si la serviciu' .
DaciaRomania întreabă: