anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce inseamna pentru voi Craciunul,TPU,dar eu unul il vad ca pe un prilej sa ne deschidem inimile si sufletele si sa demonstram cat suntem de buni si de iertatori,adica sa daruim intelegere si iubire,si sa-i ajutam pe cei aflati la nevoie…
Dar cu conditia sa fi facut si ei ceva pentru noi odata…
In fine.Ce voiam sa va intreb – daca ar fi sa aveti asa o putere aici,pe site-ul asta,si sa vreti sa suspendati un user-coleg de-al nostru,care ar fi ala? Si motivele, bine`nteles.
Fundita e pregatita.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Momentan nu am pe nimeni în vizor.
Dar de obicei spam-erii, care se înmulţesc ca gândacii, se află în fruntea listei.

În al tău?

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Eu zic sa nu mai suspendam pe nimeni, ba din contra sa facem cumva sa mai aducem si pe altii aici, ca sa fie distractia la maxim.Hai sa-ti arat ce-am gasit aseara pe facebook.(Mi-am facut un cont zilele astea, da` nu din ala seriosu`, iti spun altadata ce si cum.)
Deci ia uite hal de complimente ce facem noi in secolu` 21: ``salut, ca buna esti deja``(selfie in pijamale),``ce emotie frumoasa transmite poza ta(in pantaloni scurti, aplecata si cu fundul bombat),``o mica afrodita printre noi``(una trista pe o banca in parc),``mi-as dori sa te cunosc intr-o relatie serioasa, care sa se sfarseasca intr-o casatorie``(tot la aia cu fundul bombat), esti frumoasa ca o stea care multe raze o vor, dar numai cateva ii dau valoare``(selfie la decolteu),``esti superba de frumoasa``(tot la aia in pijamale),``frumusete de 5 stele,iti dau un like cu placere, il meriti ca esti frumoasa, as dori sami fi nevasta``(la mare, in costum de baie).
Apoi - `` Bună pui dacă ai fi și tu atît de serioasă cum sunt și ieu ar fi oke dar nu prea văd siorizitatea nu se vede așa ne vedem în poză scrim cîteva mincuni. nu-i așa ieu văd numai tînpenii și prosii?`` - la asta am dat copy, s-o traducem impreuna…
Si ultima – ``nu esti singura il ai pe Dumnezeu langa tine ce e cel mai important``, asta am cules-o special pentru tine…
OK…

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor Ce-ţi place să pescuieşti perle.
Da' parcă tot pe TPU avem mai multe.

| Liviu a răspuns:

Sarbatoare pagana.Sa nascut prostimea'n tara.Como'n frate, hai sa sarbatorim acum orice zi, ca mna, doar o traim, si simtim asta.Haloo,spalati pe creier.De craciun te indopi ca porcu din saracu animal.Bei fumezi, nimic esential si in + fata de alte zile, aaa ca face muma'ta de manacare carnati, fasule, si bagi sunca ca nebunu'n tine.Copii,terminati cu sarbatorile, revelionu e o zi ca oricare alta in care te strangi cu 5 - 10 - 15 nespalati in o camera incalzita la aragaz, beti, fumati, chefuiti si inghetati de frig.Cine nu intelege, sa lase mesaj si ii desenez.

| LoveSleep a răspuns:

Iar tu cu bunătatea ta sufletească.
Nu mai visa, nu există nimic de genul ăsta. Toată lumea își urmărește propriul scop.
*Moment serios încheiat*
M-aș suspenda pe mine, uită-te și tu ce răspunsuri dau. Sunt al naibii de nesimțit.

| TiberiuFasole a răspuns:

Craciunul e despre iubire( scrisoarea mea):
Draga Mos Craciun
Eu secunda asta am fost aproape cuminte. Oricum, tu mereu zici ca e despre iubire craciunul, nu e o problema daca vreau o nunta anul asta, nu?

Si intrebarea:
Craciunul e despre iubire, nu scot pe nimeni.
Aduna sensurile astea de iubire
=
What? Deci nimic...

| Bia001 a răspuns:

Ce inseamna pentru mine Craciunul- Bani, mancare, decoratiuni dragute, si mai multi bani, si mai multa mancare.
N-am mai intrat pe aici de o vreme, deci nu stiu cam pe nimeni ^.^