| Geanin a întrebat:

Nu stiu ce sa zic! T/A-ul se duce de rapa! Nu mai certuri sunt intre Kama si Joker, Suck si Fabulosul. Si Daisuki tot timpul are dreptate pentru ca nu stiu, e frumoasa...
De ce dracu Dante se numeste acum CelCareIubeste si are o poza din aia de pe siteuri de fete?
Killy se baga in seama ca de obicei fara niciun rost(nu te supara, si eu fac asta destul de des pe TPU, mai ales prin intrebare asta).
Vapor mi-a frant inima, nu mai raspunde la mesaje!
Reveniti-va, T/A! Fiti veseli!
Zic ca daca o sa mai continue asa ar trebui sa ne stergem conturile si sa intram pe site cu alte conturi mai tarziu!
Va rog! Unde sunt chestile amuzante? Ce se intampla cu categoria asta care chiar acum o luna era mai vesela?

39 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Vrai oarece veselie? Intra la categoria dragoste & sex si-ai sa te cracesti de ras

| KillMePlease a răspuns:

laughing)))))))))))))
acum nu fac altceva decât să mă bag în seamă fără niciun rost
laughing)))))))))))))
hahahahaha
hahahhhhahahahahahhhhhaaaahaaahahahahahaahahahahhhaahahaha

| Geanin explică (pentru KillMePlease):

Geanin deranjata in ceas de seara de la Cina Cea de Taina!

| KamaSutra a răspuns:

Eu am ajuns la o concluzie: nu ma mai cert cu ei happy sunt fratii mei(love you guyslove struck)

P.S. Joker e Suck

| Croampa a răspuns (pentru KamaSutra):

Joker e Suck?! surprise

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru KamaSutra):

Ceee,ce ce ce, cum sa fie suck?

| Anonima56222 a răspuns (pentru KamaSutra):

Pe bune?! OMG!

| KamaSutra a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Nu ti-ai dat seama? Au exact aceleasi exprimari
Deci bucura-te ca nu ti-a plecat fratiorul laughing

Nu,fiindca nu obisnuiesc sa citesc chiar tot ce scrie pe o pagina, sunt selectiv.De multe ori am sarit peste postarile lui, asa ca nu am observat.Stiam ca nu a plecat, noi nu murim, renastem din cenusa ca un pheonix.

| KamaSutra a răspuns (pentru Croampa):

Da
chiar asa e happy

Dante al tau se pare ca nu e cine vrea sa creada lumea, citeste mai sus laughing Goooddd i felllll fabulosss laughing)

Nu e suck, iar daca e suck are niste intrebari de poponar cretin care il caracerizeaza, dar nu ma arunc sa spun ca este el.Eu cred ca tu faci putin asa misto de noi, si nu ma mira deloc sa ne intorci foaia, dar nu tine laughing

Da,chiar asa nu e happy e altfel big grin

Ba e suck, crezi ce vrei
Si nu fac misto de nimeni big grin sunt cuminte happy

| KamaSutra a răspuns:

Inca ceva
Ai dreptate, T/A se duce de rapa sad

| raMLesS a răspuns:

Păi... a murit T/A, adică dacă eu n-am mai pus oracole şi n-am mai copt Ardei, dar oricum problema e că eu sunt trist deoarece nu apar în poveştile voastre rolling on the floor.

| syd2 a răspuns:

laughing Pai ce sa zic a fost amuzant. Ma duc sa-mi iau o mentosana.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Tu să îți revi! Data trecută când te-am "vazut" erai îndrăgostit nebunește de Killy și acum plângi după Vapore și Daisuki!
TREZESTE-TE, nenea unchiu' Geani!

| LaughingKarima a răspuns:

De mine nu ai zis nimic rau laughing vezi ca ai uitat sa ma mentionezi puppy dog eyes

| TiberiuFasole a răspuns:

Eu deja fac aia cu conturi noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiam eu ca-s o zeitate mai mare ca Suck.
App, am dreptate cu ce?

| L1feDRAIN a răspuns:

Dante?
Un ipocrit f@$ut de Satana.l-am punctat intr-o cearta din cauza iubirei mele fata de o fata si acum el isi pune tot felul de chestii si nici macar nu stie ce e dracoste (uraste de fapt, singur mi-a spus asta)

Si de unde stiu eu astea?
Pentru ca e cel mai bun prieten, A FOST!
Si sunt multumit.

Nu mai vreau sa aud de Dante de la nici unul dintre voi sau va dau la toti ignore si ma duc la sfoara care ma asteapta inca din Aprilie.

| Geanin explică (pentru L1feDRAIN):

Dante e cel mai misto!

| L1feDRAIN a răspuns (pentru Geanin):

Clar,
De ai sti ce mi-a facut.
Doar Daisuki si Huyoka (daca nu gresesc) stiu adevarul ca le-am spus eu.

Daca crezi cai tare, ca cinta la pian si citeste, te inseli amarnic frate,
Eu il stiu de la 4 ani pina acum, si tu stiindul de 2 luni crezi ca deja stii mai mult ca mine?
Daca crezi asta si imi mai zici ceva de el, ai ignore de la mine. (2 din viata mea)

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru L1feDRAIN):

Fratele meuu, nu credeam sa mai observe careva cat de poponar e dante.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Geanin):

Fute-ti doi pumni in cap straight face

| Geanin explică (pentru L1feDRAIN):

Poveste-mi despre el!

| Geanin explică (pentru FABULOSUL6000):

Stii ca glumeam?
Oricum e foarte schimbator, odata zice ca ti-e prieten apoi isi bate joc de tine...

| L1feDRAIN a răspuns (pentru Geanin):

Non Public, ok?
Scrie un mesaj.

| L1feDRAIN a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Slava Domnului,
cineva isi da seama fara mine cum e "Dracante"

| DonaldTrump a răspuns:

Dar eu sunt cea mai frumoasa de aici sad

| ksuper31 a răspuns:

Dar. Dar... eu nu sunt frumoasa?! sad

| vaporwave a răspuns:

Pai ai zis sa te las in pace

| Geanin explică (pentru vaporwave):

Sa nu ma mai lasi in pace niciodata!
Deci hai! Incepe tu!

| SuckTheGod a răspuns:

Nu se cearta nimeni. Incercam doar sa-i arat lui kamasutra ca trebuie sa se bucure de viata, e sanatoasa, are doua maini, doua picioare si poate sa faca orice. Daca i-am dat un sfat nu inseamna ca m-am certat cu ea.

Sunt anumiti useri dramatici, schizofrenici si paranoici care nu-si au rostul la aceasta categorie, nu alung pe nimeni, nici nu ma consider un user al acestei categorii si nici nu-mi pasa.

| syd2 a răspuns (pentru SuckTheGod):

"Sunt anumiti useri dramatici, schizofrenici si paranoici care nu-si au rostul la aceasta categorie, nu alung pe nimeni, nici nu ma consider un user al acestei categorii si nici nu-mi pasa." - oare pe cine ai in vedere laughing rolling on the floor, oare pe Danteluta laughing nu prea cred laughing