'...dar stiu ca in interiorul tau esti o fata cumsecade'
Inseamna ca de aia e asa de plangacios cateodata
Stii de ce regret? Regret ca sunt atatea personalitati aici, unele de laudat, altele nu, iar eu nu m-am inteles cu ele. Nu m-am inteles pentru ca nu am avut cand sa ma inteleg. Pe mine a ajuns sa ma doara in pix de hateri, sunt scarbit de ei din cap pana in picioare. Haterii nu mai sunt problema mea acum, problema mea este timpul si daca as putea opri timpul pentru o recreatie nu as sta pe loc >:
Daca ar fi atat de usor, nici nu m-as mai fi gandit daca sa raman. Dar viata nu e intotdeauna roz.
Mai bine vorbim maine. Nu de alta, dar daca vorbim azi sigur iti voi spune numai prostii. Astazi m-am trezit la 8 si am venit acasa tocmai la 18.
bine...
sper să-mi poţi spune mâine ce ai păţit. chiar vreau să te ajut, amice.
HEY TU cand iti dau o palma la fund iti revii dintr-o data, asculta ce iti pasa tie de altii veseleste-te ca si mine daca vrei pot sa vorbesc cu tine privat chiar asta si voi face, o sa iti scriu in mesaj tot ce cred *pup pup pup *
Sa arzi in iad statut de junior pacatos al contului nici un mesaj nu-ti pot trimite , in orice caz ITI SPUN CA daca pleci ITI TABACESC FUNDUL, nu pleca distreaza-te fii prieten cu mine si eu iti voi da tot ce vrei, hai pe bune nu pleca
Greyni stiu ca sunt o nesimtita dar uite-te la baietelul asta care a postat intrebarea, e atat de trist incat cand si-a scris intrebarea de parca si-a scris tema la romana trebuia sa-l ajut fiindca cred ca e dragut, gata promit ca nu mai pup pe altii de cat pe tine
Pe mine m-au durut my heart SI my soul cand ti-am citit postarea. Si my stomach
Am inteles...Bafta atunci! Timpul nu il putem opri...imi dau seama la ce te referi, nici eu nu o sa mai am atata timp in viitorul apropiat.
dar du-te naibii altundeva sa iti versi amarul
hai ma nu mai fiti asa penibili ca murdariti categoria cu lacrimile voastre
DaciaRomania întreabă: