anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu de ce, dar am un talent de a pune porecle super dragalase oamenilor. Unei prietene ii spun Dydy. Si cateodata o strig Dydyciune. Ciudat? Nu. thinking Si ma gandesc la faptul ca si voua v-am gasit. Adica lui Sweety i-am spus Yoyo, si nu i-a placut crying
lui Asheadau i-am spus Strumful, lui Freeak ii spuneam Rautate, *stare melancolica*, lui Sleep ii spun Tudi (asta-i preferata mea. laughing seamana cu numele unui fost pisic.)
Pe pisic il chema Pudi. Era cel mai prost pisic pe care l-am avut. Si-a prins capul in gardul vecinului. Aii, cat m-am chinuit sa-l scot de acolo. A murit crying da nu in gard, pe drum, unde imi sfarsesc toate matele si cainii.
Si am citit in cartea de istorie despre regele Loyola, cred ca rege era thinking si am inceput sa spun de multe ori Loyola, pana mi-a iesit Loloi. Nu stiu de ce, dar imi vine sa rad mereu cand aud de chestia asta. Ciudat a? Si intrebarea este...thinking stati ca am uitat... aaaaa, cum va spunea mama cand erati copii miicii? Eu nu va spun cum ca dupa, mda.

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai si tu?

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca îmi mai spune mama așa I don't want to see

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Taaaci, Lolo laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ei,lasabatting eyelashes.
Treaca de la mine, alint-o doar pe ea.