Sa te imprietenesti cu sobolanii si sa impartiti saratelele.
Dupa care ii poti dresa sa fure saratele de la alti oameni.
Du-te cumpara lipici e asa bun, pune lipici pe un carton si niste mancare pe el, vezi ca nu e de gluma ca infecteaza ceea ce manca din pacate, otrava e din ani 69 ei sau adaptat la ea
Indeparteaza-l pana nu face pui, nu de alta, dar mi-e ca se inmulteste numarul celor vazuti de tine! Pune ceva otrava, sobolanii/soarecii sunt focare de infectii, iti risti sanatatea pe langa ei!
Am. Ii doare in cot de el. Nu stiu ce fel de soareci sunt astia. Dar urca pe mese. Trag pungile cu paine spre gaurile din pereti. si au mutat un cos cu nuci!
A. Ai pisica? :3
Nu... as vrea eu
Pai pisica atunci. Ti-o imprumut pe a mea, ca si asa ma enerveaza
No thanks.
Hai te rog. Ca mi-a sarit pe spate odata
Nu nu nu. :3
E, bine. te tin eu minte
Saoreci in casa? No problem, bro! Tigaia Dry Coocker ridica muntii din loc! Cumpara una la DOAR 200 lei si da-le in cap! Mai primesti inca UNA ca sa pocnesti sapte dintr-o lovitura!
Stiu sentimentul cu soarecii. S-au "desteptatit" ca eu am pus lipici si am vazut cu ochii mei cum l-a ocolit de o gramada de ori si am pus in toate colturile camerei. Sugestie: grau otravit in gaurile lor si lipici in colturi sau pe unde vezi ca se ascund. numai sa nu iti moara prin casa si sa nu stii de ei, ca o sa miroasa ca la morga. Succes!
Julyly2089 întreabă: