Ai dreptate! Ai vazut ca intr-o vreme a fost o campanie, exct pentr asta facuta! Dar sa desfiintat ca nu a mers@DjFuNKy are si el dreptate a zis bine TPU e facut sa invatam sa ne acceptatm.
Si mie imi dau stupid la toate raspunsurile...sau ma rog cele care sunt neraportate
mama ta sigur e virgina, aa si te vei marita cu justin biber in 14 feb! ce tare! yay
Sufera de sindromul ''turma''
asa ca dk unu isi scrie la nume ''sunt dobitoc'' toti incep sa posteze ''am vazut ca e la moda sa fii dobitoc'' si incep sa apara dobitocel, dobitocika si tot asa
pe urma daca unu face un desen, de ex cretaker care chiar se pricepe, toti incep sa mazgaleasca, ca na, e la moda
plictisitor si lipsit de personalitate
Eu cred ca e bine ca se fac raportari, inseamna ca in ciuda diferentelor incepem sa ne intelegem. asa ca sunt nevoiti sa ne bage bete in roate, e deja o victorie. o dovada impotriva convingerii ferme ca oamenii ar functiona doar dupa legea celui mai tare
Are dreptate dar intr-un fel nu!
Faza este ca TPU (Toti pentru unu) este un site care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine sa ne ajutam reciproc si sa invatam intr-un anumit fel sa ne respectam.
Cine este de acord sa raspunda liber!
DaciaRomania întreabă: