Îți trebuie o doză puternică de
http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE&feature=relmfu
I want to break free, I want to break freeee.
Mulțumesc, m-ai salvat!
Aoleu, voi chiar nu știți de glumă. Eu am pus asta la mișto pentru că îmi intrase în cap de la emisiunea "În puii mei". Doamne, nu mai poți face nici trolling că voi luați în serios totul.
Măcar tu nu mă faci manelistă. Doamne Sfinte, ce lume în ziua de azi.
Cei de la școală și restul "prietenilor" mă fac rockerița sau "rochară" (după caz) și TPU și-a găsit să mă facă manelistă! ^^
Motiv în plus să mă las de tot, ăștia chiar nu înțeleg glumele...
Băi, la petreceri merge o populară, nişte manele aşa, fără lălăituri... Cine dansează pe house la petreceri? Sau pe rap, rock, etc?
Destul de logic... La petrecerea de revelion eu cu fratele meu am permis o singură manea...la care am ieșit din casă. În rest, melodii de alea de se pun pe la cluburi și de astea.Nu mă criticați dacă nu știu ce melodii se pun acolo . Nu am mers niciodată și, sincer, nu mă interesează cluburile și alte alea. Eu sunt genul "copil-legumă" care stă toată ziua în casă și își petrece timpul liber împreună cu caloriferul. ^^
Da tâmp ești.
Era la "În puii mei", îmi place emisiunea deci m-am uitat. Ce dracu, de parcă voi nu ați auzit vreodată o manea care să vă intre în cap.
Apăi da mai duceți-vă dracului. Nu are voie omul să facă o glumă că vi se scoală vouă să comentați.
Du-te tu )
Acum mi-ai bagat mie "Baby" in cap, o cantam azi cu rolele
Http://www.youtube.com/watch?v=rKAn1HvmRXM
Asta scoate din cap orice manea, populara, muzica house, rap sau rock satanist.
Aww, dar rock-ul satanist îmi place.
Mi-a trecut cu o mega doza de Dimmu Borgir. b-)
Cand eram mici, toata strada (care are vreo 29 de copilasi), cantam:
De ce ma minti?
De ce ma minti?
Eu stiu ca mă-ta n-are dinti,
Inima mea, doar pe tine te vrea.
Teama e de doi, 99 de bani, oricum ei (oamenii care se vor uita la tine ca la dumnezau) nu stiu sa aprecieze adevarata viata.
DaciaRomania întreabă: