| ஐNoNameஐ a întrebat:

Nu vreau sa par cersetoara dar imi expira contul la webkinz in 10 zile, si poate cineva milos imi da si mie un cod nefolosit.Va rog va rog, va rog, va rog, va rog, va rog, va rog, va rog.Pleae, please, please, please, please, please, please. Dau funda + vot.Trimiteti un mesaj privat cu codul, si raspundeti cu "da", dupa ce trimiteti mesajul.Va rog sa nu dati raspunsuri gen "cumparati si tu". Imi dati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit pe site-ul webkinz ca au schimbat regula, chiar daca iti expira contul, 1 an de la data adoptiei animalutului tau, vei putea accesa in continuare contul si te vei putea juca in continuare cu animalutul tau... poate iti e de folos aceasta informatie

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O să-ţi expire pe dracu’! Eu am un cont din 2007 şi încă pot să îl folosesc liniştit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU-TI expira, fha! N-ai auzit ca acum poti sa te joci si cand ai contul expirat? CEl putin pana ti-l reinnoiesti...aaa de asta ai auzit : REINNOIRE! Expira pe draq ca poti sa-l folosesti linistita

| andreea2011 a răspuns:

Nu ai cod de revenire, iti revine contul timp de 30 de zile, dar il bagi dupa ce ti-a expirat.

| madyelena12 a răspuns:

Buna! daca vrei un cont nefolosit da-mi mai intai adresa si codul de la webkinz pe adresa asta elenus_elena17@yahoo.com

| madyelena12 a răspuns:

Contacteaza-ma la adresa de mess : elenus_elena17@yahoo.com