Nu, nu suntem. LastChance e unul din puţinii useri normali de pe site-ul ăsta. E normal că atunci când vede un copil retardat ca tine să te înjure. Eşti o manelistă spurcată. Lumea se ia de maneliştii spurcaţi. Mă doare fix undeva că te-am înjurat, dar dacă eşti proastă, asta e. Mai bine asculţi manele decât o melodie normală. Nu îţi cer să asculţi rock, dar măcar ceva normal ca Celine Dion, Abba etc.
Eşti proastă tu... Eşti o cauză pierdută, nu are rost
Da,ce iai spus? Ai zis si tu sigur o prostie...Nu e fake? Daca nu-ti convine ce-ti zice ignorl frate! Cei asa de greu? Blocheaza-l sa nu iti mai trimita mesaje, mare lucru...Eu cum am 11 ani si nimeni nu-mi zice nimeni copil tampit? Frate ce iai facut,acum are buba la mansarda! Si acum si tu,sigur esti nervoasa(nervos)am zis nervoasa ca putine fete au avatar cu JB,lor le plac, ma rog nu mie
Scuze LastChance, se pare ca avem o persoana ne-mul-tu-mi-ta aici...
Si ce e satanist la avatarul lui? E doar un scris,si rockul e calitate, aia mai schimba subiectul, nu ca JB sa cante despre fetele care nu le are...Sunt singura fata de 11 ani, care nu-i place JB si e asculta muzica buna(rock)care e de caliate(rock)si exprima sentimeenteee(rock)Deci e muzica buna(RROOOCCKK)
Am incheiat conversatia, va mai asteptam pe la noi.Da sigur!