Le weird moment cand retarzii confunda zapada cu gheata si iti sparge capul...s-a intamplat la 3 deja
Unii sunt mai destepti si arunca cu pietre, tot confunda ceva da nu stiu ce, cred ca au doar doua circumvolutiuni pe creier si alea ca l-a scapat maica-sa in copilarie.
Asta e o lege gravata pe Piatra Sacra a Barbatului din Edinburgh in care zice: "Loveste mereu femeia cu zapada!"
Nu, dar nu îți fă griji, după ce se strâng toate fetele împotriva lor, se va auzi pe fundal:
"Și băieții plâng câteodată...
Și băieții plâng uneori"
Apropo anul trecut cand am iesit si eu 1 minut afara imediat pe mine tot poporul.cand am mers spre clasa am observat ca aveam zapada si in chiloti(inclusiv in gura -_-)
Stai să vezi ce belea o să fie la mine când va ninge.
Voi fi punctul X *cu ceva roşu pe sus care scrie ''kill this''*
Am încercat...
Şi am luat mozol.
Ah...Si la mine azi a fost prima zi de "mozol"
Nu ai fost singura!
Pregatita sa fiiii un "om de zapada"?
Nu
Ce bine e sa fii sefu' clasei si fraierii sa te respecte
*oh wait*
Ce bine e sa ai pian in clasa si in pauza sa te tii de el ca de dumnezeu...
Hăăă patesc si eu la fel numai ca nu ma las pana cand cel care mi-a dat nu il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il il
*m-am saturat de il... yeeee a venit pachetul de la mamiiiii ops mi-e lene sa sterg asa ca las si faza aia*
aa deci il il bag cu capu in zapada
Sfarsit!
Gresit!
Sunt fata dar eu ma bat cu baieti! Trebuie sa dai si tu.Eu sunt mai baietoasa si nu mai stau dupa fiecare bulgare sa ma supar.Imediat cu balgarele in cinea apuc si daca ii vine la unul chief sa ma zapezeasca el pe mine in pauza asta dupa aia eu pe el in alata pauza.
Tzitzi12 întreabă:
Julyly2089 întreabă: