| D33d33wttzzaaaaaaa a întrebat:

O blonda si o bruneta isi fac cont pe matrimonle.ro. Dar deodata... (continuati voi, cu ceva amuzant big grin)

12 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Buff... un pumn in stomac, degete in ochi, pumnuri in cap, pana la urma...

| YepIsSuspended a răspuns:

Apoi cele doua fete s-au luat la bataie...

| vilmaristul a răspuns:

Blonda isi noteaza ceva in carnetel, si pleaca
ajunge la cea mai apropiata circa de politie, intra si intreaba
-imi poate spune cineva unde este strada asta?
htp/...

| NoName0011 a răspuns:

Ele au acceptat sa nu mai faca cont pe matrimoniale... dar bruneta cand a ajuns acasa nu sa putut abtine. si si` facut un alt cont si blonda la fel laughing. iar bruneta si-a gasit un blond.si blonda un brunet si au trait fericiti pana la adanci batraneti...

| xibalba a răspuns:

Pana la urma roscatul s-a intalnit cu ambele, sa vada ce si cum. Cand le-a vazut, si-a dat sema ca...

| oz a răspuns:

Au vazut un user pe nume brad pitt...blonda era sigura ca este chiar el...bruneta era putin mai sceptica...

| vladutz00 a răspuns:

...si bruneta vede o poza a blondei cu prietenul ei, si ei i se pare cunoscuta dar nu stie de unde...

| bianca_4673 a răspuns:

Ajung la reanimare

| ayddyshhmee a răspuns:

Dar deodata blonda vede poza prietenei ei, brutena, si i se pare cunoscuta, dar nu stie de unde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... brunetei îi pică netul, atunci blonda pune repede ochii pe un roșcat. Fiindu-i frică de concurența din partea brunetei, acționează în cosecință, numai că bruneta ajunge la un internet cafe și-l observă de asemenea, pe roșcat. Roșcatul văzând că este dorit de ambele fete, dă cu banul pentru a alege una din ele. Din păcate, banul cade pe margine...
[banc sec]nu trebuie să râdeți[/banc sec]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...blonda ii spune brunetei:Auzi, stii ce nu inteleg eu?
Bruneta ii arunca o privire sceptica à la "dar e ceva ce intelegi?", insa blonda nu se lasa intimidata si continua: Daca tu esti singura, si eu la fel, de ce ne mai facem cont pe matrimoniale?

| sharky88 a răspuns:

Si-au dat seama k au pun poze cu bunicile lor

Întrebări similare