App,@alexcristian2000 ai iesit de pe cont si te-ai dat anonim sa iti zici "Tare" la comic? Nice try.
Deci tipul are 4-5 conturi si da stupid si nefolositor la toate rspunsurile care spun adevarul (nu se intelege nimic din bancul ala) si la explicatia lui si-a dat 4 de folositor amuzant si inteligent LOOOL
Omule nu te supara.dar n-am inteles
cine dracu a dat ma stupid si nef? cate 4? sa fim seriosi! obsedatilor!
*asteapta stupid si nef in prostie *
hai cu stupidu, hai cu stupidu! 1 leu bucata.
>ne-ai dat o groaza de id-uri...acum am ce baga in lista
>singurul ID vizibil e alex_cristian2000
vreau sa stiu cum ati dat add la restul'
@pissycutza daca nu ma crezi,n-am ce-ti face treaba ta,eu nu umblu niciodata pe anonim,si nu am dat nici un vot,si daca as fi pe anonim,n-am timp de smecherii(la ce ai spus tu si de genu)
@cretaker acele id-uri sunt de smecherie puse acolo,le-am mai modificat eu in photoshop( ca sa para csa am multe id-uri) sa va "pacalesc"(intr-un fel sau altul, neah, si de smcherie)pe voi(nu pream am multe id-uri in lista de mess)
Omg ceva nu e in regula daca va uitati majoritatea care au stupid...au fix acelasi nr si la nefolositor deci sigur face el ceva...
@speciallucix eu nu fac nimic,e o eroare server(stiu din experienta, ca am avut si eu un asemanator bug)cred ca e un bug sau o eroare de la TPU, ori hackerii(sau alti smecheri)vor sa se joace cu site-ul TPU
@kinmuffin pentru toti cei care nu au inteles gluma "vizibila"(nu am gasit alt cuvant,stiu ca nu e prea potrivita):
Bula(personajul din imagine,nu am gasuit altul)a observat ca toate iconitele sunt mari,inclusis task-barul(bara aia de jos cu start-ul),dar, nu a vazut fereastra de messenger ca e normala si de aia s-a mirat asa ca fereastra de CMD va fi cat un televizor mare si lat.
P.S. Dupa cum ati vazut, am lasat fereastra de messenger intentionat deschisa.
Sincer greu m-am prins da faza proasta e ca nu-i amuzanta! la mine partea buna e ca am adresa ta de mess !
Ce sa spun,daca aveti adresa mea de mess,mare lucru, dar, faza proasta pe care eu va o mai ofer este ca va dau Deny la toate Friend Requesturile pe care le trimiteti
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: