Ptiu! De ce nu intalnesc si eu asemenea barbat?
Desi, daca stau sa ma gandesc bine, cred ca, inainte de a aluneca pe bale, as astepta sa deschida gura. Nu de alta, dar, poate sa arate dumnezeieste; daca e prost, tot degeaba!
Daca ar fi avut nevoie de el ca si avocat ar mai fi alunecat pe bale ci ar fi cazut in...cand ar fi auzit cat este onorariul.
hai k asta cu balele e culmea...eu nu am patit inca, asa de grav e cv cv tot mi-au fugit ochii dar au revenit in stadiul initial dp 3 minute
O adimr pe aceasta fata care a ajuns avocat, dar care a crescut intr-o familie cu o asa educatie... Sper ca sa nu ajunga ca mama ei...In primul rand, daca a fost auzita, i-a scazut din prestigiul fetei... O doamna trebuie sa fie decenta in vorbire, gesticulatie si imbracaminte...altfel,nu ne deosebim cu mult fata de precupetele de la piata...sau mai rau...cu suratele romme...(nu generalizez).
Cred ca oricui i-ar fugi ochii dupa o persoana frumoasa si ingrijita, indiferent de sex...admir tot atat de mult femeile cat si barbatii eleganti, frumosi si educati! Dar nu la modul ostentativ, vulgar...doar o privire pe furis...cred ca toti facem la fel... cu sotul meu chiar discutam despre o persoana placuta, draguta, eleganta...chiar merita!
Despre aceasta doamna nu pot spune decat ca si-a uitat cei 7 ani de acasa si chiar nu-si poate controla gura in public... e penibil asa ceva! Pana la varsta mea...si am o varsta, n-am auzit ca cineva sa-si exteriorizeze feeling-urile asa de...scarbos!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: