anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O colega are o fata studenta la drept si face practica la tribunal si intr-o dimineata a insotit-o pina acolo.Toate bune dar pe treptele tribunalului a iesit un avocat extrem de simpatic in roba la care colega asta ii spune fetei;-Mai mama tinema bine sa nu cad ca s-ar putea sa alunec pe propriile mele bale. Voi ati patit asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Da, dar nu alunecasem pe bale, pe altceva blushing

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ptiu! De ce nu intalnesc si eu asemenea barbat?
Desi, daca stau sa ma gandesc bine, cred ca, inainte de a aluneca pe bale, as astepta sa deschida gura. Nu de alta, dar, poate sa arate dumnezeieste; daca e prost, tot degeaba!

| pisoias a răspuns:

Daca ar fi avut nevoie de el ca si avocat ar mai fi alunecat pe bale ci ar fi cazut in...cand ar fi auzit cat este onorariul.

| SweetCandy a răspuns:

laughing hai k asta cu balele e culmea...laughingeu nu am patit inca, asa de gravlaughing e cv cv tot mi-au fugit ochii dar au revenit in stadiul initial dp 3 minutelaughing

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

O adimr pe aceasta fata care a ajuns avocat, dar care a crescut intr-o familie cu o asa educatie... Sper ca sa nu ajunga ca mama ei...In primul rand, daca a fost auzita, i-a scazut din prestigiul fetei... O doamna trebuie sa fie decenta in vorbire, gesticulatie si imbracaminte...altfel,nu ne deosebim cu mult fata de precupetele de la piata...sau mai rau...cu suratele romme...(nu generalizez).
Cred ca oricui i-ar fugi ochii dupa o persoana frumoasa si ingrijita, indiferent de sex...admir tot atat de mult femeile cat si barbatii eleganti, frumosi si educati! Dar nu la modul ostentativ, vulgar...doar o privire pe furis...cred ca toti facem la fel... cu sotul meu chiar discutam despre o persoana placuta, draguta, eleganta...chiar merita!
Despre aceasta doamna nu pot spune decat ca si-a uitat cei 7 ani de acasa si chiar nu-si poate controla gura in public... e penibil asa ceva! Pana la varsta mea...si am o varsta, n-am auzit ca cineva sa-si exteriorizeze feeling-urile asa de...scarbos!

| ingerulnegru a răspuns:

Eu nuuuuu,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am cazut nici in freza nici pe bale, cand am vazut un tip fain. Admir un tip atragator, frumusel, simpatic... dar nu pana la lesin big grin imi place sa vad oameni frumosi, bine imbracati, simpatici, dar nu "poftesc" chiar asa!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@oliana - inca nu te-ai intalnit cu mine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne dar judecind dupa virsta Olianei n-ar trebui totusi sa te intilneasca mult mai tirziu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Super cam grosiera, da merge.

| ccccccccccccccccrazy a răspuns:

Gbltdl esti o baba?