anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O doamna care era vinzatoare la un aprozar ii povesteste sotului ca vine un barbat in fiecare zi, la aceeasi ora si o intreaba daca are vagin dar in termeni populari.Cad amindoi de acord ca el sa vina si sa intre sub tejghea atunci cind vine omul. A doua zi vine respectivul si;-Doamna aveti p... a? Ea stiind sotul acolo;-Ei, da ma am...La care respectivul;-Pai da-i si sotului sa nu mai vina la nevasta-mea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Foarte tare...
Sa iti raspund la fel:
In fata unei usi:
- Deschide, iubito!
- Nu pot, sunt dezbracata.
- Nu-i nimic, sunt singur!
- Eu nu!

7 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Super...Tot la magazin: Doamna aveti chiloti? Da, raspunde vanzatoarea. Atunci dati-i jos!

| Leea1234 a răspuns:

Belea! tare de tot! Bula, dupa ce bea vreo cateva pahare bune, iese din bar si se indreapta spre casa.la scurt timp il taie si pe el,,, necesitatile fiziologice, se duce dupa un tomberon si se incepe sa se usureze, o doamna care tocmai arunca gunoiul, dezgustata de priveliste, ii zice: CE GROSOLANIE! la care BULA, se uita mai atent la "instrument" si ii zice femeii: DOAMNA, DAR DE LUNGA-I BUNA?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Punct ochit, punct lovit...

auran
| auran a răspuns:

Suuupeeeeeeer rolling on the floor - l-o mancat pe barbata-su acum sa se scarpine rolling on the floor

| CrucifiedCountess a răspuns:

rolling on the floor tare uite unu
Bulisor de vorba cu tac'su Bula. Bula: ma, sa nu carecumva sa faci sex fara prezervativ sa vina vreuna la mine ca te crap! Pai si tata, de unde cumpar eu d'ala? ce-i ala? Bula: pai te duci la farmacie si ceri un prezervativ, sau caciulitza. te descurci tu. Bulisor: Bre, da' mi-e rusine! Bula: atat iti trebuie! Se duce Bulisor la farmacie, sta la rand. ii vine randul, dar de rusine se duce inapoi la coada.Sta el ce sta, se invarte pe acolo.Isi ia inima in dinti si se duce la farmacista: Domnisoara, va rog o caciulitza pentru asta mic!(scotandu-si p. utza pe tejghea)

| iuliana21 a răspuns:

Ce superlaughing

| anushka a răspuns:

Super Tareeee! Dar interesant care a fost reactia sotului care statea sub tejghea?!?