| cornculapte a întrebat:

O fi Vrajitorul din Oz initiatorul comertului cu diplome din ziua de azi? El a fost primul care i-a dat sperietorii de ciori diploma, in loc de creier. Sa fie el principalul vinovat pentru soarta omului nefericit din zilele noastre care este pus la pamant de cel cu diploma cumparata?

5 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Vinovatii sint profasorii care vor banii si cadouri si fac meditatii fara sa plateasca impozit la stat. iau votca si coniac sa motiveze absentele la liceu; profesoarele iau haine; torturi; pateuri sa treaca corijentele elevilor la liceu. oamenii care dau si care iau mita sint vinovati. nu vrajitorul din oz.la liceul apicol din bucuresti se intra in 1994 cu cartusul de kent si cutia cu ness la profesorul de matematica. nu dadeai te pica pentru 40 de sutimi ca nu ai pus liniuta la semnul plus.trebuie dati afara toti profasorii care iau spaga. apoi putem vorbi de invatamint de calitate.sau invatat cu banii si lux

| Malvina24 a răspuns:

Comert cu diplome? Off ce trist suna! Nu stiu cine a fost primul posibil sa fie el posibil sa nu fie dar cand il voi gasi pe initioator am sa-i spun vreo doua vorbe! Daca il gasesti inaintea mea sa-i dai o bataitza...

| cornel a răspuns:

Cei vinovati sunt profesorii. dar pe criza asta.se accepta si asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vinovat de toate neghiobiile care se fac cu diplome sau intr-un cuvint, vinovat ca oamenii se lasa cumparati la orice pas si cu orice, se face vechiul regim bolnav de atrofiere cerebrala. Iar regimul nou nu se face vinovat decit ca n-a stiut decit sa dea unda verde atrofierii. N-a incercat nici macar sa o trateze.De fapt cred ca se dadeau de gol pentru ca si ei fac parte tot din vechiul regim.

| georgegs a răspuns:

Ciudat.eu.credeam.ca.patrocle.e.responsabil.