Un cal care spune intr-una : "Pentru ca automobile" si apoi vin eu cu Pavel :"Stop". Din cal iese Smiley cu un telefon in mana si zice: "mi-am reincarcat cartela si am dublu internet pe mobil" Deci pe scurt e o reclama la cosmote
Pe filmarea ce face furori pe YouTube, suntem noi 3 : Eu, Smiley și Bartoș cantând manele si dansând harlem shake!
Probabil o parodie la o scena memorabila din literatura-Gen Romeo si Julieta vorbind pe minutele nelimitate de la cosmote
Toti 3 mergem pe strada imbracati in Mosu' si intrebam fiecare om ce isi doreste astfel incat sa se termine in "-ta"
Pe un teren inzapezit Bartos il trage pe Smiley de coltul stang la gurii, eu de coltul drept. Gura lui Smiley se intinde pe tot globul si eu si bartos suntem doi reni albi cu nasul rosu cu cornite si ne transformam in doi ochi albi, zambetul lui smiley pe tot pamantul (Terra), eu cu bartos ochii si nasul rosu de la renii amandoi in mijloc. Slogan. The World Of Smile? Why (Y)? Si sania lui mos craciun gonind de zor ca o pasare in zbor.
Julyly2089 întreabă: