Lol cand imi amintesc...Azi vara am fost in excursie la niste cabane in munti.Eu fiind fata am stat in cabana cu fetela dar a mai ramas un baiat ce nu a mai avut loc in cabana baietiilor si a venit la noi.Ala fiind cel mai dorit baiat din clasa:X:X.Si la aialati baietii le ear ciuda ca eu cu baiatu ala am aprins o lampa si am stat de vorba si jucam adevar sau provocare, ma distram.Si au sunat aia pe telu lui cu nr ascuns si iau zis ca daca nu iese il papa Yeti noapea asta.Atunci eu i-am zis ca sa iesim afara sa ii gasim(ca earu ascunsi in tufe)sa ne luam lanterne si sa punem urzici pe eiAm cautat cu lanterna urzici si i-am gasit in tufe)i-am auzit vocea lui stef de la un km) si am aruncat cu apa si cu urzici pe ei si apoi va dati seama cea fost:zbierau aia ca nebunii.Sau trezit toti! Diriga profa de franca si de romana cu care am fost in excurisii eu cu baiatu ala am fugit in cabana si am zis ca dormeam. Dimineata le-am povestit ce s-a intamplat de fapt. A fost cea mai tare zi:X:X
Ma gandesc...Am vazut,, Halewood-ul''...Sau m-am prefacut ca plang pe scarile autobuzului (mai demult, nu cu colegii mei, cu varu-meo) si m-au intrebat aia ce am.Eu voiam sa ii prind si a mers faza
Pai eram eu 2 fete si vreo 4 baieti in camera si ceilalti copii au aflat ca spunem povesti de groaza... au luat un bat si s-au dus la etajul de mai sus si au agatat de bat un cearcaf sa para ce e o fantoma! au pus o melodie d'aia ca'n filmele de groza si ne'au speriat (era ora 5, nu am dormit deloc) si ne'am culcat toti in brate. usa nu am incuiat'o si a intrat diriga si ne'a vazut a murit de ras cand a auzit de dimineata povestea
Pai vara asta eram indrum spre Maramures cu clasa si cineva s-a oprit la un popas si si-a luat un sarpe de cauciuc.Eu eram obsosita mai era si caldura asa ca mi-am udat un propopel si l-am pus asa ud pe fata.Astia daca au vazut ca nu misc s-au gandit ca dorm si cum sunt eu sperioasa cu inima in gat au aruncat sarpele ala in decolteul meu si cand o inceput ala sa dea din coada, am paralizat de frica. Abia dupa 5 minute dupa ce mi-am revenit am putut sa tip. Lor le venea sa rada iar mie imi venea sa plang de nervi.
Sau mai eram in delta tot cu scoala si ne-am pus noi pe cautat rame pentru undite si soferu cu care eram a gasit o coropisnita si cum stia ca eu ma sperii a pus-o intr-o cutiuta si a inceput sa ma alerge si sa ma si filmez.Cred ca am alergat in jurul unui copac de vreo 10 ori.Ma mir cum nu am aterizat in apa.Si tot in balta eram asta-i faceau baie iar eu nu vroiaim asa ca am stat in barca in schimb m-au pus sa tin de un fir de stuf ca sa nu plece barca eu ne fiind atenta am dat drumul la stuful ala si o luase barca cu mine la sanatoasa.
Poi cand am fost in vara in excursie si noaptea niste fete o auzit zgomote si autrezit toata cabana si au spus ca sunt fantome. Mie mi-a venit sa rad de nu mai puteam dar unele fete mai fricoase au inceput sa planga de frica si au trezito pe diriga.Si aia o facut scandal si lea trimis pe fete inapoi in paturi. Dar ele nu au adormit si iar au venit la noi i ncamera si am dormit cate 2 sau 3 in pat deoarece lor le era frica de nimic...)Nu am dormit toata noaptea si diriginta s-a suparat foarte rau. Iar dimineata baietii su inceput sa rada de noi...In a doua seara am mers eunoaptea afara si am vazut ca erau lilieci si din cauza lor fetele nu puteau dormi. Sper ca tia palcut daca da funda plssss
In excursia de pe clasa a3, am mers la un hotel ca sa dormim.Camera noastra a fetelor era vizavi de cemera fetelor de clasa 1.Si ne trezim dimineata la ora 5 in tipate! Alea mici s-au blocat in baie si nu mai puteau iesi . Cand sa iesim si noi sa le chemam pe invatatoare...Surpriza! blocate si noi in camera si am inceput sa tipam si sa stigam pana au venit baieti cu doamnele invataroare si ne-au deschis si pe noi si pe ele. O amintire de pretuit!
Poi a fost o datanoaptea la pensiune noi dormeam 5 baieti intr-o camera si de o data s-a auzit un zgomot... a cazut diriginta pe scari
A mai fist o data cand un coleg s-a urcat in alt autobuz
Hmmm pai am avut acum o luna ex si cand am facut pauza de 'usurare mi-am dat jos pantaloni si cum era bezna afara ca era o padure m-am urzicat la fund)) ce raw a fost ioi
Smileee întreabă:
alexandra2000ale întreabă:
Essence întreabă:
BYGGeo întreabă: