| Snowal15lea a întrebat:

O intamplare din generala de neuitat?

24 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Trebuia sa ma asculte la geografie, iar eu si geografia nu suntem prietene asa de apropiate. Nu invatasem si stiam ca voi lua o nota mica, dar nu am putut opri ceea ce era inevitabil. Pur si simplu a venit in momentul in care a intrat profesorul in clasa. El ma chema la harta, iar eu eram de genul "nu, nu, nu, nu pot, va rog, lasati-ma sa stau in banca pentru tot restul vietii".
Nimeni nu a aflat ca am facut pipi pe mine in clasa a opta. Nimeni in afara de 20 de colegi si de profesorul de geografie.

| Snowal15lea explică (pentru Pricked):

Imi pare rau ..tristut sad well eu am facut pe mine pana in clasa a4a in fiecare zi big grin

| Pricked a răspuns (pentru Snowal15lea):

Daca asta trebuia sa ma linisteasca, n-n-nu a avut efect
E clasa a opta totusi :c

*hug* Well...se putea si mai rau : Aveam o colega care facea a*al in scari de bloc. Ioana o chema, ce fata buna *lacrima* se ducea la coafor in fiecare joi

Si mi se pare cute idk why :3.

| Pricked a răspuns (pentru Snowal15lea):

Acum ma simt mai bine
ty for being a wh0re,Ioana
and Jon Snow, ty for telling me Ioana was a wh0re
ty both^^

No problemo zombalăule

| KillMePlease a răspuns:

Nu.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Am muuuulte big grin
Când, in timpul orei, un coleg a strigat "Mi s-a sculat", iar profa i-a spus: " I s-a sculat lu' tactu'!" laughing
Sau când un coleg a chiulit de la romana de 8 martie ca sa meargă sa ii ia flori profei
Când am rămas câteva fete da facem curat in clasa si diriga ne-a trimis sa cumpăram pizza si suc
Sau in tabără, aia clar a fost cea mai tare...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In generala, cum nu suportam sa cant la muzica si decat sa-mi mai puna un 2 pe langa primul 2 a trebuit sa cant.
Mi-a zis sa-i cant aia cu taranul, si ma auzi:
"Taranu' e pe camp
5m sub pamant
Uraa draguta mea, 5m sub pamant.
Taranu' are o nevasta
Urata si cam proasta
Uraa draguta mea, urata si cam proasta.
Nevasta are un copil
Lovit de proiectil
Ura draguta mea, mancat de crocodil.
Copilu' are o bona
Urata zici ca-i clona
Uraa draguta mea, urata zici ca-i clona..."
Si de aici n-am mai continuat, mi-a dat 8 smug

Altceva... thinking pai eram destul de tampita si am inchis pe unele in baie si le-am luat o parte din clanta si proastele nu au stiut cum sa mai iasa, erau si la parter mai aveau si o parte din clasa laughing).
Am vrut sa chiulesc la sistemul reproducator intr-a 7a si m-a prins profa si m-a ascultat din sistemul ala,tot ce ii spuneam era codat laughing.
Am pus lipici pe scaun uneia.
Am spart cu mingea geamul de la o vitrina si o bucata din tavan.
Am dezumflat roata unei masini de al unui profesor,le dezumflam pe toate,dar nu mai aveam timp.
Am pus guma in par uneia ca imi tot plescaia guma si a pus manele.
Altceva...
Eram la franceza si nu stiu ce ne-a intrebat profa. A raspuns unul, iar altul ai spus
"Mi-ai luat limba in gura " (in loc de "mi-ai luat vorba din gura " )
si tipul ala ii raspunde
"Am luat-o pe ma.ta-n ***, idiotule."
Si cand am fost la banchet cand tot asteptau sa danseze pe manele si sa bea, iar eu am avut grija sa nu se puna manele, iar diriga sa nu se aduca bautura laughing. Si ce fete aveau cand m-au vazut in rochie.

| Snowal15lea explică (pentru anonim_4396):

La banchetul meu am dansat pe manele ziceai ca-i cumetrie XD. Si s-a imbatat diriga.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Snowal15lea):

rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Evelina123 a răspuns:

In clasa a7-a am zis intregi scoli pe 1 aprilie, ca profa de romana a avut un accident cu masina grav, si e la spital. Evident ca profa era in scoala si a aflat si ea, nu ia prea placut gluma si ma cam certat laughing

| Snowal15lea explică (pentru Evelina123):

Guess what. I did the same. Dar nu de 1 aprilie si profa a ras. big grin

| Jennyrobot a răspuns:

1 Numele meu de familie e Brics, iar profesorul mi-a dat porecla " caramida"...
2 Ora de religie. Profa ne povestea despre Adam si Eva : Adam i-a spus Evei... * se uita la un coleg*... " Nu ne scocioram in nas! ".
3 Doamnele de serviciu de la noi din scoala sunt " MALEFICE" (asta e parerea mea si a clasei). Intr-o pauza discutam cu colegii faptul ca doamnele de serviciu fac parte dintr-o secta diabolica care are ca scop torturarea si maltratarea elevilor di intreaga lume. exact atunci ai intrat doamna de serviciu pe usa si ne-a dus pe toti in biroul directoarei... Ce aventuri! tongue