Nicio problema. Te aduc chiar eu la curent.
Ca sa intelegi raspunsurile mele trebuie sa ai habar cu ce se mananca seria Harry Potter. Raspunsurile mele sunt pentru unii muma, pentru altii ciuma. Raspunsurile mele urmaresc sa satirizeze anumite lucruri, nicidecum sa arate ca eu sunt un pusti obsedat de 7 ani nesupravegheat de parinti. In primul rand observa la ce intrebari raspund, cum sunt ele formulate, de cine sunt, etc. Urmaresc ceva. Candva eram utilizatorul Aero. Am suferit o schimbare de la 1 octombrie, in bine sau in rau, aici depinde cum vede fiecare.
Pe scurt si la obiect: am decis sa parasesc cuvantul "seriozitate"(dar cu limite) pentru ca oricum nu exista pe acest site atat din punct de vedere tehnic, cat si in ceea ce priveste continutul.
Foo21o"kur", te rog frumos, putin respect macar pentru numele "Harry Potter"! Crede-ma ca daca ai cunoaste autoarea seriei atunci ai vrea sa ai o a 2-a mama!
dumi4you, cine are lant la gat si creierasul gol(glumind sau nu) cand scrie "m-ai" in loc de "mai"?
@"dummy", vrei sa spui ca nu conteaza daca scrii sau nu corect, cand in termenii si conditiile site-ului(plus cand apesi butonul Raspunde) e specificat sa respectam niste reguli de scriere. Pentru cei ca tine obisnuiesc eu sa aplic acel stil "harrypotterian".
@vlad_bv, te-as vrea ca frate! Sanatate multa si noroc sa ai!
Am citit mai bine raspunsurile lui si vrea sa semene foarte bine cu personajul din film.
a intrat in viata acestuia
se simte ca in ...harry potter?
O intrebare pusa, poate, tot din plictiseala cum fac unii. Pacat ca inca se merge pe atacul la persoana. Daca am jignit cu ceva imi cer scuze.
@hombre, credeam ca sunt eu mai incuiata, de aici si postarea.
@vlad_bv nu cred ca am zis ceva de tine sau ti-am studiat raspunsurile. Nimeni nu e perfect asa ca nu te mai da rotund ca sfera. Eu imi cer scuze si tie si tuturor celor care s-au simtit atacati si ofensati. Daca imi permiti (si chestia asta) am sa-ti si explic acel raspuns postat de mine: am fost data la scoala de la 6 ani si 8 luni si in toti anii de scoala (generala, gimnaziu, liceu, facultate, masterat-> actual) mereu eram cea mai mica din clasa ca varsta, multi fiind dati la scoala de la 7 sau chiar 8 ani, si totusi eram cea mai mare ca inaltime. Era un joc de cuvinte, nu toata lumea trebuie sa inteleaga.
NU m-am luat de nimeni, dar se pare ca e mai usor sa judeci persoana inainte de a o cunoaste. Bafta tuturor.
Dupa cate inteleg userul @HarryPotter este fostul user @Aero, care mie imi place. Deci, nu sunt de acord cu tine!
Si daca nu stii de ce nu intrebi autorul raspunsurilor si dai cu vuvuzeaua pacilea. De ce ne intrebi pe noi cand cel mai in masura sa-ti raspunda este chiar el.
Ce faci tu se numește atac la persoană. Continuă și ai toate șansele să ajungi în top 10 aici: http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/ :)>-.
Văzând întrebarea ta, am intrat în profilul lui la răspunsuri, și chiar nu mi s-a părut nimic în neregulă acolo, chiar din contră! :)
Am intrat la tine la răspunsuri de curiozitate, și am luat total aleator unul dintre ele cu copy-paste:
„ Eu de la 6 ani si 8 luni. :) mereu eram cea mai mica, si totusi cea mai inalta. :D postat la 2 Octombrie 2010 22:10
Raspuns la intrebarea:
Cine a mers de la 5, 8 sau 9 ani la scoala? Eu de la 8 ani:) "
Să crăp dac-am înțeles ceva... Făcând abstracție de antiteza "Mereu eram cea mai mică, și totuși cea mai înaltă", cred că te-ai axat mai mult pe exprimare, și n-ai mai ținut cont și de logica frazei. Mereu erai cea mai mică? Cumva exista posibilitatea să fi în mod alternativ și mare, și mică? Cum poți debita așa ceva? " Și totuși cea mai înaltă", asta e pe principiul: „De scurtă poa să fie cât de groasă, de lungă să nu fie prea subțire... constituția fizică, bineînțeles. Așa că nu te mai lua de el că deocamdată nu-i ajungi nici la degetul mic, comparând utilitatea răspunsurilor tale cu ale lui.
Dacă nu înțelegi niște "termeni" pentru simplul fapt că te depășesc intelectual, nu consider că e cazul să exprimi asta pe site, spun asta mergând pe principiul vorbei: „ Mai bine să taci și să dai impresia că ești prost, decât să deschizi gura și să înlături orice dubiu", ci puteai intra frumușel aici: http://dexonline.ro/, și mai mult ca sigur te lămureai în legătură cu toți acei termeni pe care nu i-ai înțeles; simplu, discret, inteligent. Nu ești și tu de aceeași părere că ar fi fost mult mai ok să procedezi așa? :)
O zi frumoasă!
Tu tot n-ai pricipit o chestie. Întrebarea pusă de tine nu constituie absolut deloc obiectivul acestui site. La categoria Trivia/Amuzante ne amuzăm, dar nu ne batem joc. Tu poate n-ai nimic cu nimeni, dar din start răspunsurile 1, 5 apărute în urma întrebării puse de tine intră la categoria jigniri. Dacă n-ai fi pus întrebarea asta, nici acele răspunsuri n-ar fi existat. Prin urmare, ca o concluzie, dacă tăceai, filizoafă rămâneai. Iar atâta timp cât eu m-am sinchisit să citesc cap-coadă regulamentul site-ului dinainte de a posta vreun răspuns sau vreo întrebare pe acest site, şi încerc pe cât posibil să respect tot ceea ce scrie acolo, consider că am minimum de drept să mă dau "rotund ca sfera" cum spui tu, faţă de oricine nu le respectă, şi postează ce-l taie capul. Încalc vreo regulă cu treaba asta? nu cred, ia verifică...
" @vlad_bv nu cred ca am zis ceva de tine sau ti-am studiat raspunsurile. " Are vreo importanţă? tu de fapt ai întreprins această acţiune, însă da, ai dreptate, nu cu mine. Eu m-am luat de gestul în sine, nu de faptul că te-ai luat sau nu de mine.
Oricum cred că degeaba m-am chinuit să-ţi mai dau şi acest răspuns că tu tot pe-a ta o s-o ţii. Poate în acest timp ajutam pe cineva care într-adevăr avea nevoie, dar no, poate măcar reuşeşti totuşi să-ţi faci o idee generală şi să-nţelegi că această întrebare chiar nu-şi avea rostul, nici la trivia, şi nici la altă categorie.
@sheila, da, mai direct spus BÂRFĂ se numeşte. Odată ce ai o activitate mai intensă pe site, răspunsuri câştigătoare, folositoare, inteligente, nu scapi, din start îi stârneşti pe unii să-ţi caute din ce în ce mai mult nod în papură. A spus cineva odată pe site o chestie şi avea perfectă dreptate: aşa sunt descoperiţi utilizatorii cu adevărat de valoare ai acestui site, cu "ajutorul" userilor care încep să îi atace, şi să le facă "publicitate negativă". Motivul? Ura, oftica, orgoliul, tipice anumitor tipuri de persoane. Orice-ar fi şi orice-ai face, nu scapi de gurile rele. Cu cât încerci să fii mai perfect şi să-ţi vezi de treabă cu atât eşti din ce în ce mai vorbit de rău de către toţi ciumpalacii. Ăştia suntem, asta e...
Numai bine!
E un nasol cu lant la gat si creierul gol glumeam
parerea mea e ca traieste filmu se crede Harry potter gen useri cu justinbieber007, lovejb:X, si alte porcari m-ai usor fanilor dormiti in vise np
@haryy nu imi pasa zmeule, te crezi mai tare daca imi tii lecti de gramatica? dai drumu miezule
Asta-i un fel de barfa? urat din partea voastra pana la urma fiecare face ce vrea si raspunde la intrebari cum poate
@vlad_bv ai dreptate... mereu asa e si e inevitabil . tot ce poti sa faci e sa incerci sa nu fi asa ca de schimbat pe altii nu prea sunt sanse
Cine e Harry Poker asta si nu inteleg ce problema aveti cu stimabilul, bun sau rau cum o fi el?!
mitzaETS întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: