anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare la care nu cred ca s-a gandit multa lume : De ce sunt doua butoane de Shift, Ctrl, Alt pe tastatura?

Răspuns Câştigător
| greenmile00 a răspuns:

Un set este pentru stangaci... si celalalt pentru dreptaci big grin

7 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ca să iţi vină mai uşor atunci când scrii.De exemplu, eu nu folosesc aproape deloc atunci când vorbesc pe messenger Shiftul din partea stângă. Mai ales cand scriu emoticoane, îmi este mult mai uşor să apăs pe Shiftul din partea dreaptă şi apoi ":","))" sau diferite semne. Când scriu un document Microsoft Word, sau răspund pe TPU folosesc Shiftul din partea stângă. Butoanele acestea sunt necesare, şi în cazul în care se blochează unul îl foloseşti pe celălalt.Eu am ţinut prea mult apăsat pe Shiftul din partea dreaptă şi l-am blocat. Interesantă întrebare!

pa, pa.

| Elena1234456 a răspuns:

Ca sa nu se puna praful pe spatiile liberewinking.

| Aero a răspuns:

De ce? E evident! Ca sa iti usereze munca! Tie iti place sa apesi litera "P" cu Shift din Stanga?(cu o singura mana) Si ma refer in primul rand la scrisul "orb"!

| Aero a răspuns:

Andrusca, care trage cu pusca...pai sunt 2 taste de Enter, depinde de tastatura. De ex. cele de laptop sunt unele fara numpad(numeric keypad), care mai are o tasta Enter.

| Andruşcă a răspuns:

Intrebarea trebuia pusa altfel: Avand in vedere ca sunt 2 taste de Shift, Ctrl si Alt, de ce nu sunt 2 si de Enter?

| asdfghjklș a răspuns:

Ca sa fie mai frumoasa tastatura

| DennK a răspuns:

Pentru ca sa nu... da` ai dreptate de ce?laughing