| DιιιάLøvєs1Dツ a întrebat:

O întrebare mai ciudată laughing : Voi ați auzit măcar de mine? Sau pierd vremea degeaba pe aici? ( fară înjurături dacă se poate happy ).

18 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Nu.Dacă spun mai mult mă simt nevoită să înjur.Pa.

| AikkoxD a răspuns:

N-am auzit în viaţa mea de tine. *înjură*

| Polaris a răspuns:

Nu, poţi să ieşi afară.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Acum aud prima data.

| AnneBre a răspuns:

Da.adica nu am auzit ci doar te-am vazut intr-un comic care era FOARTE AIUREA si pe langa asta am vazut ca m`ai adaugat la prieteni.thinking

| CautNume a răspuns:

Nu
ai mai intrat la
T/A?

| Asdfasdefta a răspuns:

Si tu esti? straight face

(majuscuelelelelele )

| totGumã a răspuns:

Nu,n-am idee cine eştihappy

| Radieră a răspuns:

Da,te ştiu, esti soţia şoferului primarului din C0ieni.

| cıσccσʟαтα a răspuns:

Copiator imputit. Pleaca. Iesi. Na.ca am schimbat.mai copie si acu! p

| AiLăvMi a răspuns:

Stai linistita draguta sunt o tona de useri pe care nu ii stie nimeni deci, nu suntem singurele. Te asigur ca poti trai cu asta

P.S. De ce esti rasista si-l iubesti numai pe nea pepsi? tanti cola nu-ti place?

| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Sincer, nu.
De aceea, când te înregistrezi pe un site, e bine sa te introduci.
O zi buna!

| AIKOcaNoNYu a răspuns:

Da, dragahappy
Te cunoschappy
Esti vecinamealaughingrolling on the floor

| Mike23 a răspuns:

OMG! eu am auzit laughing chiar daca am auzit decat de maxim vreo 5-10 useri de pe TPU laughing erai intr-un comic si erai obsedata de pepsi, comicul era cam varza, dar tu erai personajul meu preferat, de fapt singurul personaj care avea putin haz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te stiu. Tu ai pus intrebarea...*ii da cineva cu o tigaie in cap*. Cine naiba esti tu?!

| Florina_5191 a răspuns:

Eu te stiu, esti pitipoanca de dupa bloc care sta cu tigarea`n bot si cand te fluiera vre`unu ii zici "vino baby ca inca mai pot". De unde sa aud eu de tine, esti vre`un mare VIP? Acum chiar ca ma simt prost, ca daca n`am auzit de tine inseamna ca n`am cultura generala...

| Florina_5191 a răspuns:

De fapt daca ma gandesc mai bine tu nu esti tipa aia din filmul "Cine a pus rahat pe clanta?"