anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare pentru femei.La batrinete o sa va pune-ti pe capul sotului si taca, taca, taca, taca tot timpul? Va spun din cauza ca daca este asa am sa caut sa dezertez. Vad multe cupluri in virsta la care asa fac respectivele.

17 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Si ce daca o sa vorbeasca ca si televizorul.hee hee O sa fac economie de curent.

| Arthur a răspuns:

Bineînţeles ca experţii de pe TPU nu vor ajunge în această situaţie...rolling on the floor

| Flav a răspuns:

Daca as sti asta, nu m-as mai insura. Acum nu-mi ramane deca speranta ca timpul n-o va schimba.

| pisoias a răspuns:

Sa dezertezi zici? Eu cred ca ai facut-o demult.

| Andreeagen a răspuns:

Tine de fiecare persoana in parte si de barbat si de femeie persoanele se schimba dea lungul anilor.Cand hotarasti sa ramai cu cineva ii accepti si calitatile si defectele.

Stefan
| Stefan a răspuns:

''Lora'' raspunsul tau e superb. Desi intrbarea era dedicata in exclusivitate femeilor, draga ''Harciog''mi-am permis sa iti raspund. Trebuie sa avem puterea sa ne suportam, doar pentru asta ne-am casatorit si am acceptat sa fim impreuna cred pentru o viata. E adevarat ca in momentul cand ai esit la pensie si nu mai ai servici, apar primele probleme, toata ziua stai acasa si apar acele cuvinte foarte uzuale de genul''unde ai fost? De ce nu faci ce intueste ea, draguta si asa mai departe. Dar noi barbatii trebuie sa stim cum sa trecem peste aceste probleme cu zambetul pe buze. Acum o floare face toti banii, acum trebuie sa fim tandri, iubitori si sa ceiem acea atmosfera de familie. Daca intram in jocuri de cuvinte cu aceste dragute doamne inseamna sa ne facem viata grea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si ce te deranjeaza? Un motiv in plus sa te duci la bere si s-o lasi sa se calmeze laughing

| Arthur a răspuns:

@april - Pai da draga aprilhee hee ca de la pasarica ajunge vulturoaie.

| Barajag a răspuns:

Eu nu-l voi cicali, ci doar ma voi pune cu ea pe capul lui tot timpullaughing
Ufff mereu ma gandesc al prostiilaughingAsta sunt eubig grin

| Marii a răspuns:

Pai de ce avem gura? Ca s-o tinem inchisa?laughing In caz de vom muri, sa nu duca dorul vocii. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

April nu sint las dovada ca suport bataia ei cu stoicism

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Eu sper ca timpul sa nu ma schimbe psihic.Acum sunt, slava Domnului, stabila mental, nu am obiceiul de a-i "toca"pe cei din jur cu ideile mele. Dar cred ca sunt barbati carora nu le plac femeile ca mine, din pacate. Unii simt nevoia de a se certa mai mereu...sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand santem tineri, ne iubim, cand santem maturi ne suportam.cand imbatranim ne induram unii pe ceilalti pana cand. hooop si gataaaa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hircioage, normal ca suporti, cine dreak nu suporta. Da' ia spune-i sa nu mai dea cu palma si sa dea cu facaletu. Sa vedem atunci stoicismul tau laughing

| FOCUS a răspuns:

Cine o sa-l ia pe flav de nevasta o sa aiba de suportat multe rolling on the floor

| Nişka a răspuns:

Probabil "respectivele"au facut asa de cand s'au casatoritthinking Si sti si tu cum se spune: odata ce inaintezi in varsta devi tot mai copil...prin urmare nu nu mai sotia va fi cicalitoare ci si sotul... Iar in cazul tau daca sotia te va bate la cap sa taci eu zic ca atunci cand va veti casatorii in contractul tau prenumptial sa scrii si o regula referitoare la acest subiect.winking

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Draga harciog...eu nu voi fi "taca taca " tot timpul pe capul lui. eu abia astept sa ii pun piedica la baston (la batranete) laughing) (mutu tace si le coace.) rolling on the floor