| AndutzaAndu a întrebat:

O mama are trei fiice si le marita pe rand. Apoi le scrie si le intreaba cum se inteleg cu sotul.
Prima zice: Bergenbier.
Mama nu intelege la ce se refera, dar apoi vede reclama la TV: satisfactie pana la ultima picatura.
Mama se linisteste, fiica e ok.
A doua fata raspunde tot codat: Kent.
Mama nu intelege dar vede reclama cu "ultra long, ultra strong " si se linisteste.
A treia fata scrie: British Airlines.
Mama se uita la TV sa vada reclama... si cand o vede, lesina: 7 zile din 7, de trei ori pe zi, in toate directiile...
rolling on the floor rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| r8driver a răspuns:

FELICITARI. Eu nu pot trimite mesaj privat, saptamana care vine o sa-ti primesti premiul, dar nu stiu cum sa fac ca nu sunt an tara. Gandeste-te tu pana atunci.Pa, pa.

9 răspunsuri:
| AndutzaAndu explică:

@ViVi... ffff tare banculrolling on the floor

| AndutzaAndu explică:

@ViVi:mai stiu si eu multe bancuri...mersi pentru banc... a fost tare sa-ti zic si eu unul:
4 copii, la scoala, discutau de serviciul tatilor lor.
- Andrei ce-i tatal tau?
- Gropar.
- Nu se zice gropar ci FUNCTIONAR LA POMPELE FUNEBRE! George ce-i tatal tau?
- Gunoier.
- Nu se zice gunoier ci ASOCIAT LA SALUBRITATE! Bula ce-i taica-tu?
- DJ la Mistik Club!
- Adica?(zic toti in cor)
- CLOPOTAR LA BISERICA!

mama mama ce m-am mai ras la asta.toata ziuarolling on the floor

| AndutzaAndu explică:

Intr-o zi Bula se juca in curtea scolii cu mingea. 3 oameni renoveaza scoala pe dinafara.
Un om o picat de pe schela si vine politia, intreaba daca sunt martori.
Un muncitor spune ca Bula a fost martor la care politistul il intreaba.
Politistul:"Cum a picat omul asta ma Bula.
Bula:"Api o injurat de D-zeu."
politistul:"Da cum o injurat."
Bula: "Bula f****i dumnezeii matii nu mai scutura schela.

4 sotii de presedinte vorbesc despre ce inseamna un penis in limba lor.
Sotia lui Tony Blair spune ca penisul la ei este un gentleman, se ridica de cite ori intra o doamna.
Sotia lui Chirac spune ca un penis e ca o cortina, cade dupa terminarea actului.
Sotia lui Boris Eltsin spune ca un penis e ca un patriot, niciodata nu stii daca te loveste din spate sau din fata.
La urma sotia lui Clinton : la noi penisul e ca un zvon, deoarece circula din gura in gura.

poate ca le stii si pe asteatongue

| Pho3nix a răspuns:

Tare bancullaughing.
Mama fiicelor cred ca a ajuns la spitalul de nebuni la Socola.laughing

| ViVi a răspuns:

Stiu banucwinking dar hai sa iti spun un banc super care am ras toata ziua

Sotul pleaca la mare in concediu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P. S.: Vai, daca ai sti ce cald e aici!"

@vivi

| ViVi a răspuns:

@andutza stiu am ras toata ziua laughing de una singura si imi spuneau astia ca sunt nebuna

| ViVi a răspuns:

Ce tare :laughingrolling on the floor andutza

| JesterRO a răspuns:

Bai! Asta da gluma...realitatea este placuta si amuzanta... ce poate fi un afrodisiac mai bun?
Eu nu fumez dar, Kent is my middle name...totusi ma duc cu avionu'.

| Candyman a răspuns:

Bun bancul laughing rolling on the floor

Întrebări similare