| Elly4all a întrebat:

O mica ghicitoare:d,... un pitik(foarte miklaughing ) cand este soare afara coboara de la etajul 7 pe scari. iar cand ploua afara ia liftul dc?

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

E prea mic sa ajunga la butoane.In schimb, cand ploua, are umbrela la el si cu ajutorul umbrelei ajunge sa apese butoanele liftului

9 răspunsuri:
| andi a răspuns:

Ai era frica sa nu intre la apa!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Nu cumva piticul urca pe scari cand e soare si ia liftul cand ploua?
Nu are rost sa dau raspunsul ca dupa aia nu mai are farmec intrebarea ta (daca e vorba de aceeasi ghicitoare pe care o stiu si eu )

| Elly4all explică:

Pupimik nu ma supar poti sa raspunzi ca de aia am pus intebareabatting eyelasheswinking

| Elly4all explică:

Mai adaug ca avea si umbrela cu el cand lua liftulbig grin

| Bianca26bb a răspuns:

Ce chestie laughing (care e rasp. castigator, de la pupimik). Ce tare chestie! Nu imi dadeam seama nici pana maine! tonguebig grin

| Bianca26bb a răspuns:

Ce chestie laughing (care e rasp. castigator , de la pupimik). Ce tare chestie ! Nu imi dadeam seama nici pana maine ! tonguebig grin

| JustMeFlory a răspuns:

Ca sa ajunga mai repede jos sa stea in ploaie, ca poate mai crestethinking zic si eubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ca atunci cand e soare poate sa coboare lejer ca nu il grabeste nimeni iar cand ploua se grabeste sa ia liftul ca sa nu il ude (zic si io....nu stiu)

| denisa2009 a răspuns:

E prea mic sa ajunga la butoane.In schimb, cand ploua, are umbrela la el si cu ajutorul umbrelei ajunge sa apese butoanele liftului