| Anet a întrebat:

O noua intrebare la care ramai masca

http://www.tpu.ro/......g-spuneti/

Răspuns Câştigător
| CARMENCITA a răspuns:

Nimeni nu s-a nascut invatat.Bine ca intreaba ca unii nu stiu si nici nu vor sa stie. Ceea ce nu inteleg e de ce nu a cautat pe internet informatii despre asta sau poate a cautat.Ar trebui fie in scoli ore de educatie sexuala sa le explice un profesor cum se ramane insarcinata, etc. si ce pericole sunt daca cineva isi incepe viata sexuala mai devreme decat trebuie.Cum o fata poate ajunge si la operatie daca face sex la o varsta nepotrivita, ce pericole sunt pentru fete si baieti.Am observat ca tot mai multi copii, adolescenti sunt preocupati de sex si nu stiu multe despre asta ca nu-i invata nimeni la scoala si parintii.Ce sa zic despre intrebare? Foarte bine ca a intrebat.Eu stiam ca au bagat ore de educatie sexuala in scoli, dar se pare ca m-am inselat.Ar trebui din scoala generala sa fie ore de educatie sexuala sa-i invete pe copii de 10, 12, 14 ani, poate si mai tineri de ce este periculos sa faci sex prea devreme.Si in licee ar trebui sa fie astfel de ore si daca ma gandesc bine si in facultati.

6 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

La varsta ei nu stiam ce e aia masturbare

| LastChance a răspuns:

Wtf...

| αηηα a răspuns:

Săraca...trebe s-o înţelegem, că la 10 ani n-are de unde să ştie cum se fac copii D:

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Mda cam pretina intrebarea, dar ce sa-i faci. E doar un copil care nu stie happy Multe fete tinere stiu la ce se expun si intretin relatii sexuale cu baieti fara sa se protejeze si fara sa le zica parintilor ca au ramas gravide. Macar aceasta fetita a intrebat, chiar daca nu era cazulwinking Nu-i nicio problema in legatura cu asta. Am vazut intrebari mai cretine ca asta laughing

| xxxx123 a răspuns:

Doar daca te-ai masturbat cu mine...

| PrieteniiŞtiuDeCe a răspuns:

Prea greu cu gramatica asta...Şi apropo ce sa fie moale?laughing