La maternitate, la nastere, copilul iese din gaura si spune catre cei de fata:
-Tu esti mama, tu esti tata, tu esti doctorul; dati-mi o ecuatie de gradul 2 s-o rezolv...
Tatal ii spune doctorului sa ii spune doctorului sa-i scoata o jumatate de creier, deoarece voia sa-l faca politzist.
Ii scoate doctorul o jumatate de crier, iar copilul se scoala si spune:
-Tu esti mama, tu esti tata, tu esti doctorul; dati-mi o ecuatie de gradul 2 s-o rezolv...
Tatal se supara si copilul ramane si fara cealalta jumatate de creier...
Se scoala copilul si spune:
-Tu cine esti? Tu cine esti? Tu cine esti? Actele la control!
un banc tot cu politisti:are loc un accident. politistul da explicatii soferului:...-doamna, daca nu va functioneaza semnalizatorul, atunci utilizati mana. -dar am semnalizat cu mana stanga. -de ce nu ati luat in considerare ca doamna vrea sa mearga la stanga?, intreaba politistul pe celalalt conducator. -am crezut ca isi usuca oja, asa face sotia mea...
Nu inteleg de ce nu a sustinut ca este un complot, pana la urma il credea politistul
Prea tare bancul
O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:
- Si dumneavoastra sunteti ranit?
- Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!
Intr-o seara un om tocmai si-a cumparat 10 oua, dupa care pleaca spre casa si cade intr-un canal descoperit. Un gabor il vede si suna la salvare. Tipa de la telf. il intreaba cum se simte omul respectiv. Gaborul ii raspunde ca si-a spart oule. Cucoana de la telf. il intreaba: "Dar organu'?", iar gaborul ii raspunde "ORGANUL ESTE LA TELFON"!
Un politist patrula. Vine un copil si-i zice
-Nenea politistu'!
-Da.
-Cat e ceasul!
-2:45!
-La 3 fix sa ma pupi in fund...
Si fuge. Politistul alearga dupa el. Dupa un colt da de un ofiter superior.
-Unde alergi asa, mai Ioane?
-Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3.
-Da' e abia 2:45, nu te grabi asa tare ca mai ai timp!
Julyly2089 întreabă: