| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

O persoana oarba din nastere poate avea visuri in care sa vada imagini?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

@fetitacumistourile
mai pe scurt o persoana care nu a vazut niciodata nu poate sa vada nici in vise ...pentru ca nu a facut asta niciodata! deci doar aude
In schimb daca o persoana nu se naste oarba ...ci orbeste ulterior, el o sa aiba vise in care poate vedea! Pentru ca creierul a experimentat asta!
Ar fii naspa sa fii si orb si surd in acelasi timp...fiindca nu o sa visezi niciodata

15 răspunsuri:
| ShimmEr a răspuns:

Da.si aud culori.whistling

| chokingvictim a răspuns:

Nu stiu raspunsul dar e cea mai buna intrebare care am vazut-o pe site big grin

| Foxie2 a răspuns:

Pai relativ nu...pentru ca (.) creierul "nu a vazut" niciodata nimic, nici o imagine deci nu are cum sa produca vise.
Asta cred eu... (apropo buna intrebare!)
Chirurg pe creier mode off

sigur ca poate, in fiecare seara vede sediul t/a bantuit de fantome ca mine imprastiind virusi. Stiu asta pentru ca eu sunt oarba.
ce fel de funny qouestion mai e si asta?

| CoquineNoire a răspuns:

Da...se spune ca orbii vad in vise precum o persoana normala.

| AyLLin a răspuns:

Da poate

| Bogdanux a răspuns:

Raspuns normal: Daca are imaginatie, ar putea, chiar daca practic nu a vazut vreodata acel lucru.Doar daca e influnetat de persoanele din jurul lui.

Raspuns mistocar: Nu am.

| AikkoxD a răspuns:

Dar o persoană surdă, tot din naştere, poate avea vise în care să audă zgomote, sunete? E tot cam acelaşi lucru. Şi bună întrebare.

Apache
| Apache a răspuns:

O persoana oarba din nastere nu are vise vizuale...dar are vise auditive!
O persoana care nu s-a nascut oarba, dar a ajuns oarba din n motive ...are vise atat vizuale cat si auditive!

| fetitaCUPiscoturile explică:

Ms de raspunsuri, dar nu m-ati lamurit niciunul tongue Sa vedem ce zic cei de la sanatate happy

| AikkoxD a răspuns:

FetitaCUMistourile, mai bine întreabă la Ştiinţă şi Filozofie.

| DeXxa a răspuns:

Intreaba-l tu pe @ChioruL.

| totElodia a răspuns:

Niciodata !

| DaVà a răspuns:

Da oate.Nu va visa ceva reproducând mediul înconjurător dar va visa "slideshowuri" de culori.

| fetitaCUPiscoturile explică:

@apache : daca ai fi si orb si surd din nastere ar fi naspa tongue
Nu cred ca exista asa ceva. deci omu ala nu poate invata absolut nimic ar fi un animal pentru tot restul vieti!

| sentifo a răspuns:

Eu zic ca se poate.Noi nu vedem cu ochii, tot ceea ce ne inconjoara este energie si lumina.aceste doua elemente trec prin retina iar retina trimite un semnal creierului care la randul lui da forma si culoare lucrurilor pe care noi spunem ca le vedem... sfatul meu este sa intrebi un orb si vei afla mult mai multe lucruri happy