| 7MyLuckyNumber a întrebat:

O poveste de toata prostia...

Pai ia sa vedem, am 2 matze amandoi is motani. Unul gri si alb pe burta iar celalat tot asa alb dar nu e gri e un fel de caprui in fine, pe langa ei am un caine de 11 ani (77 ani cainesti)care intreaga sa viata a stat legat si nu prea a socializat cu alti caini etc. era foarte irascibil, dar de vreo 4-5 saptamani incoace este liber deorece avea o rana.

Azi 2Iulie il dezmierda pe motanul acela caprui, cainele la apucat de coada si a inceput sa-l traga (motanul e mic in jur de 5 luni), a inceput sa-l supere, motanu nu s-a lasat si la zgariat si el, catelul a inceput sa ghice ce... l-a pus cu spatelke la el s-a suit pe el si a incercat sa faca sex (in fund )xDxDxD rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor.

Doamne ce-am mai ras cu tata vreo 10 min n-am mai putut sa fac nimic.
Ei ce ziceti e amuzant sau ciudat? Scuzati limbajul

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Arata cunoscut? http://www.youtube.com/watch?v=q31XdlsC4D4

13 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

Ca.nu.e.adevarat.

| 7MyLuckyNumber explică:

Vorbesc serios

| SuperMagicSmile a răspuns:

E chiar amuzant laughing

| georgegs a răspuns:

Si.ce.e.amuzant.ce.nati.mai.vazut.caini.
gay?laughing

| Malvina24 a răspuns:

Din cauza ca nu i-ai prea dat drumul cainelui a simit nevoia de a se reproduce si cum nu a gasit o catelusa(in calduri) a ramas la pisicul acela! E trist mie asa mi se pare!

| LucianGabriel a răspuns:

Avea si cainele nevoile lui...

Malvina mi-am dat si eu seamarolling on the floor dar mersi oricumbig grin

| Reew a răspuns:

Ciudat pentru. caine si trist pentru. saracul pisoi rolling on the floor

| Ea12345 a răspuns:

Ce pot sa mai spun.decat:bietul motanel!:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare de domeniul prostiei decit doar in cazul in care a-i fi tinut tu motanelul.

Eu doar am privit vreun minut dupa am fugarit cainele

| mystik a răspuns:

E super tare, am vazut si eu asemenea ciudatzenii numai ca intre o rata si un cocosh... xd, se mai intimpla ca si animalele isi schimba orientarea si vor sa incerce tentatzii noi.)

Crista asa s-a intamplat si la mine