Unde scrie ca stiinta este o abureala?
Ceea ce nu intelegem e abureala in stiinta, ceea ce nu ne explicam e abureala in religie-uite asa gasim noi oamenii explicatii la orice!
rog pe cei interesati sa citeasca asta: http://www.e-scoala.ro/referate/psiho_religia_stiinta.html
Noroc ca au facut aia cu stiinta, computeru' dupa care ai postat, ca daca ai fi asteptat sa-l faca aia cu biblia ...ar fi trebuit sa mai astepti vreo 2000 de ani.
Trebuie neaparat sa se invarta? Nu poate sa se duca langa? Daca trebuie neaparat sa se invarta pe langa par, va depinde de cat de gros este parul.
Numai bine, Shin.
De ce e problema pentru atei, pentru ca un credincios ti'ar spune: "se invarte de cate ori vrea dzeu"?
Pai daca imi zici diametrul sau raza parului, se poate calcula circumferinta dupa care imparti acei 10 metri de lungime la circumferinta si asta arata cand ajunge langa par. dar, ar trebui sa specifici unde este acel tain. daca e langa par atunci se face cum am spus mai devreme, daca e la o anumita distanta de par, scadem din 10 metri acea distanta, si atunci acea distanta o impartim la circumferinta rezultatul nu va fi exact pentru ca nu avem detalii in legatura cu funia. intrebarea este incompleta si nu are sens. daca ar fi fost completa, s-ar fi putut rezolva cu stiinta. si sa stii ca sunt ortodoxa
Eu nu cred in Dumnezeu si sunt ateu, dar asta nu inseamna ca ii dispretuiesc pe cei care cred, si de asemenea nu consider ca credinta lor reprezinta o "abureala", ii respect si le respesct credinta, modul in care tu ai formulat intrebarea da dovada de o lispa foarte mare de educatie si de caracter. din punctul meu de vedere esti un caractec mic si mojic, pentru ca canoanele religiei din cate stiu eu nu indeamna la dispret. si daca ma gandesc mai bine cei ca tine nu au ce cauta in astfel de locuri pentru ca sunt doar niste instigatori. pacat ca te numesti crestin si "iti iubesti aproapele"
Reformulează maică, să întelegem si noi ăştia corigenţi la română, eu am reusit sa inteleg ce inseamna tăgădui (folosind dex-ul), dar la "tainul" m-ai pierdut. Şi de asemenea care este legătura intre biblie, ştiinţă şi cal... cu ce a greşit calul să fie legat de par?
Si tu esti un cacofonist, care tragi concluzii pripite fara sa cunosti contextul in care eu am pus intrebarea.ca si adminii, ar trebui sa stii ca citesc intrebarile si raspunsurile toate, si cand pun o intrebare sau dau un raspuns ma refer si la celelalte pe care voi nu le-ati citit. le bag pe toate intr-un context, si tinand cont de subiect, dau un raspuns cat pot de amplu si de lamuritor dar pentru cei ce citesc tot nu pentru superficiali.de aia sunt considerat agresiv? si tu vrei sa fii cu turma.asa e normal.eu sunt aici doar cu prietenii care-i am. vrei sa -i consider prieteni si pe cei ce ma jignesc, pe mine, credinta mea, sau pe altii numai asa de frunza frasinelui? fii serios nene. imi plac oamenii buni.
Nici o data! Daca vrea sa manince tainul de linga par, se duce direct la par! Doar daca ar fi cre(s)tin s-ar invirti pe linga par, degeaba, ca cre(s)tinii pe linga biserica, cu nasurile in cururile popilor si popii cu buzele pe penisul iudeului Yeshua de pe IDOLUL numit crucifix! O lume de KK.
Venerabilul întreabă: