Unii,dar foarte,foarte putini,si-au afisat data nasterii,dar cei mai multi,au ascuns,din diverse motive,pe care chiar nu le inteleg. Poate, daca ar fi avut curajul sa o afiseze, ar fi primit niste raspunsuri la obiect, pertinente.Dar cum sa dai sfaturi, unui copil de 11-12 ani, ca unui adult, care si-a inceput viata sexuala, de exemplu.
Http://youtu.be/rgTIscrg5mQ Acum ascult asta ca sa ma eliberez de energia negativa. Si.Ce cadou vrei?
Te roade foarte mult sa stii ce varsta au toti utilizatorii de pe TPU?
Iti zic eu media de varsta : 14 anisori MAXIM! Am zis!
Jura ca ai 5 ani! )))))
Jur!
Daca te mai cheama si alex tu esti frati-miu! boule de ce mi-ai luat iar pixurile?
Alecs e doar un pseudonim.
Nu inteleg...Nu te poti exprima in cuvinte folosindu-te de cunostiintele limitate pe care le-ai dobandit la ora de romana?
Dar nu ma enervezi.Cum sa sustin ca sunt enevat de un copil de 15 ani? Eu doar faceam conversatie.Tu esti cea care se ataca fara motiv!
Cu placere!
Esti prea depresiva...Nu mai lua totul de buna.Omu` mai si glumeste!
Ehh...E doar varsta! Stai linistita! Toti suntem depresivi la 15 ani nu esti cu nimic mai speciala in sensul asta.
Vrei sa fi speciala? Nu mai pune boticul la toate maruntisurile si gandeste putin mai matur.
Ma, sincer nu.Ma plictisesc.Si da, vreau sa ma plictisesc aici, cu tine!
E o jignire sa spun ca esti incapatanata sau depresiva? Sunt doar niste observatii personale.Concluzii trase in urma raspunsurilor tale.
Stii ce cred eu? Ca ai nevoie de atentie.Nimic mai mult.Acum continua sa ma minti pe mine dar cel mai important este sa nu te minti pe tine! Nu iti vreau raul, prostuto! Gandeste-te putin la rece la ceea ce ti-am zis
Hmmm, nu stiu. Nu stiu nici cand m-am nascut. Pe buletin scrie ca am vreo 17 ani. Oare asa o fi?
Venerabilul întreabă: