anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va zic ceva azi.
M-am intors de la liceu, si eram in autobuz. si aud dintr-o data "vai doamne" si ma uit pe geam si vad pe unu' intins in mijlocul drumului. Am crezut ca e mort. Toti ne-am strans in fata ferestrei mele, sa vedem. Cica a cazut de pe nu stiu ce naiba si s-a lovit la cap. Am vazut ca respira. Bietu' om. Dar oare cum i-au cazut adidasii din picioare? thinking Sau cred ca a dat masina peste el. Credeam ca va fi sange si ihh, gata, trec la altceva. Pe scaunul de langa mine, era un tip de-a 11-a, eee, 12 ca trece anul' si tot zicea ca era tare sa vada mate si creier insirat pe drum. Eu ii ziceam sa taca, el degeaba, pana ne-am luat la intrecere, care are mana mai mare, normal ca am pierdut. Mda, voi ce ati mai facut?

36 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

Serios?
straight face
fooooarte interesaant

| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Pai...m-am gandit ca e plin drumul de sange.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

Mdea...
interesting

Esti plictisita? suparata? Ce ai?

Ambele

De ce esti suparata? Ti-a murit pisica?

Mdea...
nu...

| AirănMeidăn a răspuns:

odata eram in tramvai si ma grabeam acasa si la naiba ca fix atunci a trebuit sa calce un om si sincer eu voiam doar sa ajung acasa odata
ce-am facut sa merit asta?!?!

| LePotato a răspuns:

Mai zi ce ai patit, ca am ras de ma doare burta.

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

M-am impiedicat de pragul usii cand am intrat in clasa. de 2 ori. Mereu ma impiedic

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Mergi asa cu lene? d-abia ridici picioarele?rolling on the floor

Ma, eu merg normal, da cand e vorba de praguri...da. thinking e clara treaba.

laughing)))))))

Spune-mi tu ca nu te-ai impiedicat niciodata. Asa ca nu mai rade de mine.
:]]]

Am depasit 25 si doar dupa ora 3 mai pot raspunde straight face.

| Croampa a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci la 22.26 erau online pe TPU dar pe facebook nu. Gata, m-am suparat! sad

Ma impiedic cam des eu.

Am inteleslaughing

| anonim_4396 explică (pentru Croampa):

Viata mea nu sta legata de site-ul ala.

| Croampa a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar la ora 22.26 erai online, si pe facebook nu erai... crying

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Azi dupa a doua ora, TOTI am vrut sa chiulim (in afara de o colega). Si eram noi toti cu ghiozdanele in spate, ne pregateam sa plecam. Si apare diriga! Si a zis ca daca prinde pe unu' ca pleaca, ii scade nota la purtare.Stiu ca nu ar face asta dar mna... Dupa nu am mai plecat nimeni in afara de 5-6 colegi mai curajosi.
La ora de bio, mai erau caaam 20 de min din ora. Prinde profa pe unii ca manancau in timpul orei, altii vorbeau si profa, nervoasa: "Scoateti o foaie de hartie". Noi toti: "Haideti doamna, nu vrem teeest!". "Am zis sa scoateti o foaie de hartie, nu sa comentati. Inchideti gura! Departati-va bancile. Cine copiaza are 1. " Ne dicteaza subiectele si peste 10 min: "Asaaa, sa vedem. Cine citeste primul subiect?" dupa am corectat exercitiile (fara sa ne ia foile) si profa a plecat. Am intrebat-o cum ramane cu testul si a zis: "Eh... altadata".
La ora de franceza, de obicei toti intram pe WhatsApp pe grupul clasei si facem misto de profa sau pur si simplu vorbim. Acum cateva saptamanio, tot in ora de franceza, o colega i-a facut poza profei si a pus-o pe grup. Azi, colega mea de banca mi-a luat telefonul si m-a intrebat daca poate sa faca o poza. I-am zis ca da. Dupa am vazut ca i-a facut poza profei si a pus-o pe grup. Urmatoarea ora, cand am avut cu diriga, s-au dus colegii la ea sa-i spuna ca EU i-am facut poza profei in ora si ca am pus-o pe grup!
Siii cam atat important azi! Probabil ca nu te intereseaza si nu o sa stai sa citesti atat big grin

| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Bai deci asa mi se intampla si mie.
Cand mi-e lumea mai draga si ne gandim toti sa plecam se gandesc vreo 2 sa ramana. Iar cum aia 2 nu pleaca, nu pleaca nici ala si ala, ca daca le pune absenta.
Apoi se strang aproape toti si doar cativa plecam straight face.
Ce chitre de oameni.

| Suck a răspuns:

Trebuia sa treci direct la subiect fara introducerea aia plictisitoare. Esti la liceu? Daca nu spuneai, credeam ca esti la gradinita, grupa mica.

| TiberiuFasole a răspuns:

Eu era sa ma bat cu un beat ieri.

| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Pai ce ai avut cu el?

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Am zis, "beat".

| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Da stiu. ca nu-s chioara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi aduc aminte ca odata am facut baie si am uitat sa imbrac chilotii, si am imbracat deodata pantalonii, si am plecat la scoala muzicala, si cind m-am intors acasa am vrut sa ma dezbrac de pantaloni ghiciti ce s-a intamplat?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Te-a vazut maica'ta dezbracat. laughing

Maicame-a? E plecata in Italia deacum 4 ani. Asa ca trebuie sa ma descurc singur.

Aiiii...nasol. Te inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un premiu aicilisa pentru daisuki va rog pentru ca in fiecare zi ne impartaseste experientele sale de zi cu zi.
ESTI UNIC

Nu-s baiat, si spun ce mi se pare si mie mai...asa.

UNICA, pardon big grin

Foarte unica blushing

Error
Nothing was recorded. Please ensure you are close enough to your microphone and your microphone is configured correctly.

sad sad crying