Pai...m-am gandit ca e plin drumul de sange.
Mdea...
interesting
Esti plictisita? suparata? Ce ai?
Ambele
De ce esti suparata? Ti-a murit pisica?
Mdea...
nu...
odata eram in tramvai si ma grabeam acasa si la naiba ca fix atunci a trebuit sa calce un om si sincer eu voiam doar sa ajung acasa odata
ce-am facut sa merit asta?!?!
M-am impiedicat de pragul usii cand am intrat in clasa. de 2 ori. Mereu ma impiedic
Mergi asa cu lene? d-abia ridici picioarele?
Ma, eu merg normal, da cand e vorba de praguri...da. e clara treaba.
)))))))
Spune-mi tu ca nu te-ai impiedicat niciodata. Asa ca nu mai rade de mine.
:]]]
Am depasit 25 si doar dupa ora 3 mai pot raspunde .
Deci la 22.26 erau online pe TPU dar pe facebook nu. Gata, m-am suparat!
Ma impiedic cam des eu.
Am inteles
Viata mea nu sta legata de site-ul ala.
Dar la ora 22.26 erai online, si pe facebook nu erai...
Azi dupa a doua ora, TOTI am vrut sa chiulim (in afara de o colega). Si eram noi toti cu ghiozdanele in spate, ne pregateam sa plecam. Si apare diriga! Si a zis ca daca prinde pe unu' ca pleaca, ii scade nota la purtare.Stiu ca nu ar face asta dar mna... Dupa nu am mai plecat nimeni in afara de 5-6 colegi mai curajosi.
La ora de bio, mai erau caaam 20 de min din ora. Prinde profa pe unii ca manancau in timpul orei, altii vorbeau si profa, nervoasa: "Scoateti o foaie de hartie". Noi toti: "Haideti doamna, nu vrem teeest!". "Am zis sa scoateti o foaie de hartie, nu sa comentati. Inchideti gura! Departati-va bancile. Cine copiaza are 1. " Ne dicteaza subiectele si peste 10 min: "Asaaa, sa vedem. Cine citeste primul subiect?" dupa am corectat exercitiile (fara sa ne ia foile) si profa a plecat. Am intrebat-o cum ramane cu testul si a zis: "Eh... altadata".
La ora de franceza, de obicei toti intram pe WhatsApp pe grupul clasei si facem misto de profa sau pur si simplu vorbim. Acum cateva saptamanio, tot in ora de franceza, o colega i-a facut poza profei si a pus-o pe grup. Azi, colega mea de banca mi-a luat telefonul si m-a intrebat daca poate sa faca o poza. I-am zis ca da. Dupa am vazut ca i-a facut poza profei si a pus-o pe grup. Urmatoarea ora, cand am avut cu diriga, s-au dus colegii la ea sa-i spuna ca EU i-am facut poza profei in ora si ca am pus-o pe grup!
Siii cam atat important azi! Probabil ca nu te intereseaza si nu o sa stai sa citesti atat
Bai deci asa mi se intampla si mie.
Cand mi-e lumea mai draga si ne gandim toti sa plecam se gandesc vreo 2 sa ramana. Iar cum aia 2 nu pleaca, nu pleaca nici ala si ala, ca daca le pune absenta.
Apoi se strang aproape toti si doar cativa plecam .
Ce chitre de oameni.
Trebuia sa treci direct la subiect fara introducerea aia plictisitoare. Esti la liceu? Daca nu spuneai, credeam ca esti la gradinita, grupa mica.
Pai ce ai avut cu el?
Am zis, "beat".
Da stiu. ca nu-s chioara
Imi aduc aminte ca odata am facut baie si am uitat sa imbrac chilotii, si am imbracat deodata pantalonii, si am plecat la scoala muzicala, si cind m-am intors acasa am vrut sa ma dezbrac de pantaloni ghiciti ce s-a intamplat?
Te-a vazut maica'ta dezbracat.
Maicame-a? E plecata in Italia deacum 4 ani. Asa ca trebuie sa ma descurc singur.
Aiiii...nasol. Te inteleg.
Un premiu aicilisa pentru daisuki va rog pentru ca in fiecare zi ne impartaseste experientele sale de zi cu zi.
ESTI UNIC
Nu-s baiat, si spun ce mi se pare si mie mai...asa.
UNICA, pardon
Foarte unica
Error
Nothing was recorded. Please ensure you are close enough to your microphone and your microphone is configured correctly.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: