îți las moștenire o șosetă găurită și o mănușă.
Aşa mult doamnee mulţumesc. :O
Nu te cunosc dar cred ca ar fi o ocazie buna ca sa-i adunam pe toti cei de la T/A la un loc. Oricum acum cateva saptamani vorbeau de o intalnire a celor de la T/A
Ok, te aștept
sau poate că nu
dc?
~nu "degeaba", pls~
stai să mă uit în globul de cristal ca să aflu.
ock
.
.
.
gata?
gata
*răspuns profund*
păi... te aștept pentru că vreau ca atunci când oameni de pe acolo fac spume la gură să apari tu și să mă vezi cum mă ridic și te întreb dacă mă cunoști sau dacă tot timpul ăsta am trăit în minciună
dacă nu-mi aduci și un cadou îți fur chestia aia pe care o târai acum câteva zile de făcea zgomotul ăla pe care nu l-a auzit nimeni.
te simţi bine? eşti okay?
(acum pe bune, pari schimbat sau... ceva...)
Nu chiar, am fost pe ceartă toată ziua, mă simt sleit de puteri.
Oricum ce m-a dat de gol?
na-sol...
_(._.)_
d-d-ar... de ce tot pui " "?
nu ştiu exact; păreai... schimbat (după cum am mai zis)... şi m-am gândit că ai păţit ceva
airan nu fi rea,,, stii doar ca eu voiam contul!
vorbești singură?
deloc ciudat...
daaar
dar
te rog, stii si tu cate am facut pentru tine, vaporwave...stii doar ca m-ai facut sa iau o luna de suspendare in plus!
taci in mm airan stii ca nu-mi pasa de tine
hai pa
Mai zi-mi odată așa și îți dau ignore.
Nu-mi plac inmormantarile(wow, oare plac cuiva=]]) da' poate fac o exceptie pentru tine
Si nu vreau sa-mi lasi nimic in testament Hai poate 2 lei de un suc
oricând e înmorântarea ta, să știi că eu voi fi bolnav atuncea
mdeci scuze.
Sau nu vei mai fi.
dacă te mai prefaci că ești băiat te iau cu mine în sicriu.
Imi pare rau dar i-am zis Mieeezului ca nu mai fac asta. Apropo, cine esti?
Eu sunt cine sunt și sunt de asemenea și eu
Oricum, mai fain era Imperatrix, mai bine păstrai contul ăla.
Tot nu m-am prins. Hmmm... Turbox?
da, eu îs Turbox
scuze că am postat aceiași chestie de 2 ori, dar prima oară mi-a apărut că nu pot adăuga răspunsul.
Nici n-am observat ca ai postat de doua ori...cu toate astea am observat ca Vibetrix are -1 raspunsuri considerate eronate, wow.
Oricum, mie nu-mi placea mai multe de Imperatrix. Bine, contul ala avea un nume genial dar Freaak e altfel. Majoritatea au votat pentru contul asta, so...
Din nefericire, nu te cunosc .
Atat timp cat pot face cu bajetii un gretar, aim in Daca nu poti aranja sa car coroanele, ma multumesc cu capacu' de la sicriu.
Ce ai patit? nu mai glumi in legatura cu sanatatea ta. probabil daca ma suni cand te ingroapa.vom veni sa discutam despre ce facem ziua urmatoare
5 lei.
Prea scump...Lasa ca tii i-au cand dormi.
eee, tu nu o să dormi prea mult, te trezesc eu după ce îți fur rinichi.
Ema27 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: