| Fun@Work a întrebat:

O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pe care nu-l mai vazuse pana atunci. Tipul i s-a parut fantastic, barbatul viselor ei... s-a indragostit de el la prima vedere.
Cand s-a terminat inmormantarea tipul a disparut fara urma si ea nu reusise sa-i ia nr. de telefon. Nimeni nu stia cine era barbatul.
Dupa cateva zile tipa si-a ucis sora.
Intrebare: Care a fost motivul pentru care si-a ucis propria sora?

Haideti sa incurajam gandirea logica si perspicacitatea. Deci pe cei care stiu raspunsul sau care nu se pot abtine sa nu caute raspunsurile pe google ii rugam sa nu ne strice joaca. Multumim!

http://unzambetpezi.blogspot.com/

Răspuns Câştigător
| Zâmbărici a răspuns:

Ca sa il mai vada odatalaughing

15 răspunsuri:
| nimic`pentru`nimeni a răspuns:

Ca sa-si mai vada amorezatul inca o data, desi cred ca ar trebui sa se caute putin pe la spitalele de la Iasi!

nony
| nony a răspuns:

Nu stiu cine-i tipul, nu stiu de ce sclerozata si-a omorat sora, sunt sigur ca este ceva logic si perspicacewinking Dar, cum poti sa te indragostesti de un necunoscut la inmormantarea mamei tale? Asta mi se pare bolnav.Concluzia mea, perspicace desigur, crestina aia suferea rau cu capul.

| Frozen a răspuns:

Pentru ca titlul ala era cu sora ei? sau sa il mai vada o data vorba lui ║♥ellyx♥║☻ßν⇒Tãuŕaş

| Black_Cherry a răspuns:

Pai logic ca ea credea ca daca o va ucide barbatul ala va veni din nou la inmormantare.

| mariuzik a răspuns:

Hmm... cred ca raspunsul lui ║♥ellyx♥║☻ßν⇒Tãuŕaş e cel mai plauzibil, altfel nu vad dc? mai multe intrebari din astea ca's supermisto laughing

| adellina a răspuns:

Ea si-a ucis sora deoarece doar la inmormantari il poate vedealaughing.

Asta ii un test, l-am gasit si eu pe nethappy.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Ca sa il mai vada odata pe acel tip...eu cred ca acel tip este Moartea big grin

| Fun@Work explică:

Daca ai raspuns corect, gandesti ca un psihopat. Testul este elaborat de un cunoscut psiholog american si folosit pentru a vedea daca o persoana gandeste ca un criminal.
Multi ucigasi in serie au raspuns corect la intrebare. happy
...asta va pune pe ganduri? happy

| Fun@Work explică:

Daca ai raspuns corect, gandesti ca un psihopat. Testul este elaborat de un cunoscut psiholog american si folosit pentru a vedea daca o persoana gandeste ca un criminal.
Multi ucigasi in serie au raspuns corect la intrebare.

. asta va da de gandit? happy

| Zâmbărici a răspuns:

Imi pare binerolling on the floorAleluia.

| juniper a răspuns:

Ca sa mai vada barbatul o data sau ca l-o prins in pat cu sora sa laughing Stai putin, tipul ala avea cumva haine negre, o gluga pe cap si o coasa in mana rolling on the floor

| dyenutza01 a răspuns:

Spera ca o sa vina la inmormantarea surorii sale!

| Mo a răspuns:

Cred ca vroia sa il vada iar pe acel tip de care era indragostita

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cred ca avea ceva deranj la mansarda.

| yell0wgaby a răspuns:

Pentru ca spera ca il va revedea la inmormantarea surorii ei