| alinutzacodruta a întrebat:

O vaca si un taur stateau in tarcuri diferite. De cate ori avea vaca chef de o partida, il striga pe taur: - Zambileeee! Si taurul sarea gardul si o satisfacea. Dupa trei zile, la fel, striga vaca: - Zambileee! La care taurul:-Zi-mi Zam ca bilele mi-au ramas in gard! laughing rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

laughing Foarte bun. Dar uite altul:Un puşti vine revoltat de la şcoală şi îi spune tatălui său că acolo îl pun să înveţe numai inutilităţi. Tatăl îl întreabă uimit:
- Cum adică?
- Păi la istorie ne pune să memorăm nişte ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sînt importanţi!
- Altceva...
- Păi la geografie tot aşa trebuie să reţinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpaţii "Scurburii", Strîmtoarea "Fosfor" şi Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întrabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google şi aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' să zicem că ieşi şi tu cu o fată, şi cum vă ţineţi voi aşa, de mînă, ea te întreabă ce înălţime are vîrful Chomolugma?
- Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu şi mă întorc să-i spun...
- Da, da' pînă te întorci tu să-i spui că are 8848 m s-ar putea să o găseşti ocupată!
- Cu cine?
- Păi, tot cu un prost aşa ca tine, da' care are laptop!
laughing

6 răspunsuri:
| bblock69 a răspuns:

Bun banc

| georgesur a răspuns:

Asa a devenit vaca ...necuvintatoare (i-a disparut motivatia)!

| versavia a răspuns:

Amuzant.

| Black a răspuns:

Asa si ce raspuns ai vrea sa primesti la "intrebarea" ta?
Sa stii ca sunt si site-uri pentru bancuri...
"Succes!?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorlaughingSe conformeaza vacalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amuzant rolling on the floor Mersi