Deci nu esti crestina a religiei mele!?
la,, dragii" mă refeream
şi...
#satanismulislove #satanismulislife
Am raportat aceasta intrebare pentru ca e discriminatorie fata de celelalte religii.sunt atat de consternat de faptul ca ne-ai salutat doar pe noi crestinii si nu pe toti membrii site-ului...bestie fara inima!
Nu mai exista Crompulet, sufletul lui a ard in ultima camera a Iadului, acum exista doar Lordul Satan!
Care "lord", mă?
E, asta s-o crezi tu.
Daca nu devii iar Crompuleț, eu nu mai vorbesc cu tine
Reincarnarea lui nu va fi eliberata din fundul Iadului prea curand!
De ce nu incerci sa te obisnuiti cu mine?
Esti pe... sa te ie, ie (fara virgula).
Zi ma cine esti.
Mama ce "cool" esti banuiesc ca esti un copil care te plictisesit groaznic nu? decat sa faci topicuri fara rost pe TPU sau sa stai pe facebou mai bine ai citi o carte
noua religie? ) ai auzit si tu de satanism si acum o faci publica? vai de tine.
inteleg ca nu esti bagat/a in seama dar nici chiar asa. Pune mana si citeste o carte sau sinucide-te.
Mad tata, tu esti?
Ascult si eu nebunii, dar mai usor, ca dupa te adunam din spital.
Mad e cu un raspuns mai jos, pregatit sa se sacrifice pentru maretul Satana!
Nu l-am văzut. Tu care esti? Da auzi? Era mai frumos când eram singura nebuna cu zapaceli. Acum ati venit voi.
Pentru invocatie am nevoie de sange proaspat, nu cunosti pe cineva care sa-si sacrifice viata neinsemnata pentru Maretul Lord Satan?
Ba, îl vezi pe ala care ti-a zis "ce Satan moldoveanule" sau ceva de genu', stii, ala cu tipul cu cutit in mana. Pe ala îl poti lua. Ia-l si fa-i ce vrea sufletelu' tau
Il voi arunca in flacarile Iadului si ii voi manca oasele si carnea, impreuna cu ceilalti demoni de clasa mai mica!
Mda... ma poate lua fix de ceatârnă.
Da tu mă spionezi?
Ok, revin in vreo 5 minute ca si Croampa!
E mai bine asa.
A vazut mama poza cu tine pisicit. Mi-a zis ca-mi bat joc de oameni.
Greu se prinde lumea in zilele noastre!
Vroiam sa vad cine se prinde primul( Sweety) si ce reactie are fiecare la un user nou care se considera superior decat ceilalti, majoritatea habar n-au ce sa creada, doar Mad si Killer au reactionat intr-un mod "violent" doar pentru ca erau speriati de acest user nou.
Asta face un killer, spioneaza iar apoi actioneaza.
Daaaa, exact ca Minerva. WTF? Ce băiat si-ar pune nume de fata?
Si ala se da superior.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: