| Anduuu a întrebat:

Oameni buni... daca eu n-am votat nici un utilizator de ce acum mi se spune ca votul meu a mers la Jelli.cu motivul:cel mai dulce utilizator!:o?laughinglaughing

16 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Poate ai apăsat din greşeală thinking şi, cum nu ai băgat un motiv, robotul a pus din burtă... Hai TPUbot, ştim c-ai fantezii cu Jelli

| dadasssssssss a răspuns:

Fa o poza si arata straight face

| Pawesome a răspuns:

Si? Nu-i asa mare branza.

| Anduuu explică:

Pe bune.n-am intrat de cateva zile si acum voiam si eu sa votez.dar oh go on voi vota anul viitor!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dulce ma simt, aproape am dat in diabet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea, ce aveti cu @Jelli?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh, am avut și eu problemele mele și scăpările de comportament. Asta este. Sper că m-am schimbat.

Nu ai avut niciodata scapari de comportament, cel putin de cand sunt eu pe TPU, dar sunt anumite persoane care au probleme psihice.

Eh, ba da... știu mai bine.
Am învățat să nu mă mai expun așa mult oricui și să nu mai cert și critica aiurea, cum făceam înainte. O vorbă bună e mult mai bună decât o palmă.

Ai auzit de incidentul cu bunica, nu?

Da, si chiar imi pare rau pentru tine. Acum o duci mai bine?

Da, acum mă înțeleg bine cu toți din familie, deși și bunica mă mai enervează și ceartă uneori, dar nu încep să fac scandal. Nu bag în seamă și continui ce făceam.

Din punct de vedere familiar, e mai bine. Cu toate că scăpari mai există, dar nu violente.

Nu e de mirare ca te enerveaza. Stiu cum o e. Dupa o anumita vardta, oamenilor se lipseste ceva. Cateodata ii spui ceva, dar ea isi continua discutia dusa doar de ea, pana cand isi da seama ca vorbesti singura, nu?!
happy

Cam așa ceva. Mai ales că ea are și temperament coleric și probleme cu diabetul. Îmi dau seama că suferă, însă pe vremea când am pus întrebarea eram prea egoistă și nu știam să îi apreciez pe cei din jur.

Oricum, mersi de încurajări, contează pentru mine big grin.

Daca vrei sa vorbesti vreodata cu cineva, poti sa-mi trimiti oricand un mesaj.
PUPICI!

Mulțumesc de bunăvoință.
O să îți trimit zilele astea, cred.