Nu port decat pe dreapta, si la plaja pe piciorul stang, bratara! Pe stanga port ceasul ca am nevoie de el!
Ursuliko, vad, ca ai primit raspunsurile numai de la "sexul tare".
Da' ce, noi nu suntem Oameni?
Eu, de exemplu, o port pe dreapta.
Geanta.
Intre picioare, fireste. La primul meu meci de Vajhat am stat pe ea in picioare si n-a fost prea placut pentru ca mi-a intrat Hotoaica Aurie in gura, aproape ca m-am inecat! Totusi, am castigat 150 puncte pentru Cercetasi si am castigat si meciul impotriva Viperinilor. Oricum o am cea mai rapida!
@tarziu, pai noi nu le folosim doar in meciuri de Vajhat. Cand e vorba de a doua functie, noi oricum punem vraji pe ele ca sa faca singure treaba prin toate locurile. Voi, Incuiatii, dispuneti doar de a 2-a functie si va chinuiti (regretabil) mai mult. Ciudat ca va face placere sa petreceti si mai mult timp
Vrajitorii prefera "rapiditatea"!
N-o mai port, o las acasa, nu mai suporta deplasarile, e-n forma numai in patul personal.
Eu cred ca singura persoana care s-a gandit ca mine a fost NOname, care poarta geanta ca mine, pe umeri.
Sau nu am inteles intrebarea?
@ursulika O mai port eu, ma mai poarta ea. facem cu schimbul!
@HarryPotter Nu stiu cum e la Hogwarts dar pe la noi 'rapiditatea' nu e considerata avantaj
O port spre dreapta ca sunt de dreapta nu de stanga...mereu sta inclinata unpik in jos ca tava de la chiuveta probabil din cauza gabaritului)
Depinde. De obicei in dreapta. Dar mai fac si exceptii. Mai folosesc si stanga.Rar dar o folosesc.
Poate raspunzi u la asta:Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?
ASTU întreabă:
Julyly2089 întreabă: