| syd2 a întrebat:

Oamenii draguti merita sa fie excelsizati (nu cautati in dictionar ca nu exista asa cuvant l-am folosit facand o aluzie la ridicat in slavi) de aceea toti draguti au dreptul sa fie flocaiti fiindca ei depasesc formele aprioce ale cunoasterii si se afla la un nivel transcendental de viata. Aatat laughing laughing
Hai ca am chef de vorba unde e Sergiu?
Voi ce faceti?

39 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Tu te faci scriitor inaintea mea

| syd2 explică (pentru Pricked):

Nu-mi place sa fiu scriitor, scriitorii rar cand primesc multi bani si sunt bogati, eu vreau sa fiu un pianist si sa ma innec cu Chopin Bach Lizst si Ravel.Tu ce vrei sa de devii ca stiu ca nu scriitoare. Dulceata love struck

| Pricked a răspuns (pentru syd2):

Ă de fapt, scriitoare, dar chestia e ca nu ma priceplaughing

Lol pai pentru inceput ar trebui sa nu mai minti ca imi inchipui deja ca stii a scrii sj ai facut o gramada de povesti. Mincinoasa, sau poate terra modesta cine stie.

Dar oricine poate scrie o minipoveste, deci chill, ca nici nu mint, nici nu-s modesta.
Daaar poate, totusi, daca voi avea putin noroc si putina inspiratie, in viitor voi publica un roman care va ajunge bestseller, pe care poate il vei citi si tu. Sau nu
Clar nu

De ce nu? Pentru cartea ta as face o exceptie, fiindca eu citesc doar renascentism, si cartile scriitorilor rusi.

Bine, bine
Sa stii ca atunci cand voi deveni megafaimoasa, o iti voi mentiona numele cand voi fi intervievata de reporteri

Mi-nchipui... laughing cum o sa ma mentionezi... vei uita de mine peste un an femeie.

BA NU
nu o sa uit

| KamaSutra a răspuns:

Ok straight face

Vorbea cu mine atunci big grin

Eu ascult muzicahee hee

| SergiuBoss11 a răspuns:

Sunt aici, ba.imi pare bine ca si-a recunoscut madpotato greseala

| syd2 explică (pentru SergiuBoss11):

Lasa-l,mai bine hai sa vorbim ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

De fapt, tu iti bati joc thinking

| LePotato a răspuns:

Ascult muzica

| syd2 explică (pentru LePotato):

Am vazut ca ai avut o cearta cu Serjiu, ce s-a intamplat?

| LePotato a răspuns (pentru syd2):

NImic, doar am fost eu idiot.

Tu ce faci>?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru LePotato):

Este gresit sa spui ca asculti muzica.tu nu asculti muzica, ci te delectezi cu muzica.

| syd2 explică (pentru LePotato):

Aleluia, s-a aprins lumina. Eu cred ca Sergiu a fost vinovat si a procedat impulsiv. NU ESTI IDIOT.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Nu te cunosc, ciudat cu nume lung si imposibil de pronuntat.Esti cumva gay? De ce vrei sa ma flocaiesti? Nu accept, aleg o femeie! Kama, daisy, cine vine? laughing

| syd2 explică (pentru FABULOSUL6000):

Ma, crede-ma cine vrei, Kama e cea mai buna prietena a mea si tu NU ESTI DRAGUT esti un badaran care stie doar sa insulte.

| FemeiaPisică a răspuns:

Și indivizii care scriu chestia asta cum se numesc?
http://bravonet.ro/blog/cum-sa-slabesti-facand-sex/2015/07/24/

Ca să știi, ''Bravo Girl'' este o revistă foarte populară în România, pentru fete de 11-16 ani. Vezi, ce tâmpenii scriu ăștia în revistele pentru mucoase?

| syd2 explică (pentru FemeiaPisică):

Aia se numesc "pokemonizati". Imi plac evreii. Nu facea nimic, iesi afara.Am aflat ca ai 18 deci nu ma mai pot casatori cu tine big grin. Acum, tot ce am scris ar trebui sa-ti para straniu daca nu esti o palita ca si mine laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am inteles nimic.
E in regula.

La baie.

Stau pe scaun, tu?

| syd2 explică (pentru anonim_4396):

M-am lasat prada tantarilor sa imi ia sangele ca sa-si hraneasca copiii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru syd2):

De cand sunt...Am stat pe afara si niciodata n-am fost prada buna tantarilor.
Cunosc oamenii, pe care ii musca tantarii in prostie.
Nu inteleg gandirea tantarilor thinking

La ce gandire fe referi cand capul lor are diametrul de 1mm, ei au doar un sistem nervos primitiv si atat. Vrei la scoala? I-am dat ignore lu fabulosu ca ma enerveaza.

Doar femele sunt cele cu intepaturile tongue.

"Vrei la scoala? I-am dat ignore lu fabulosu ca ma enerveaza."-Adica vrei sa-mi dai si mie ignore sau cam ce ar trebui sa deduc din asta?

Erau 2 idei diferite, prima intrebare, iar a 2-a propozitie aleatoare.Nu au o legatura.

Aa laughing.
Credeam ca vrei sa-mi dai ignore.

Deci... thinking Nu, nu vreau la scoala.
Prea mult stres, teme, invatat etc.
Tu vrei?

Aa, si eu n-am pe nimeni la ignore.

Ce evlavioasa mai esti mai ceva ma mine chiar...dar cum ii suporti ...sau stai tu esti sfanta am uitat.

Apreciez,dar nu sunt sfanta.
Asa sunt eu.
Am blocat si eu odata sau de doua, si cam atat.
Nu e genul meu.
Dar altii m-au blocat pe mine laughing.

Tu imi aduci aminte de un personaj din Othello pe nume Emilya FOARTE tare.
Insa iata ce am vrut sa intreb, ma socoti gay? Ma enerveaza cand mi se zice asa foarte tare, spune-o sincer pls.

N-am citit Othello, nu stiu ce e aia, daca e in versuri ca Romeo si Julieta, atunci sa-si ia gandul ca n-am sa citesc.
Siii...Cum e Emilya?

Nu.Nu cred ca esti.

Da e in versuri ca si Hamlet, Furtuna si restul laughing la Shakespeare tot e in versuri si de asta il iubesc. Emilya pai ce sa zic, a aparat cinstea Desdemonei si dupa moartea acesteia si a aparat-o chiar si in fata parvenitului si perfidului ei sot Iago care era un monstru adevarat.

Aa,atunci clar nu citesc.
Nu stiu cum poti avea rabdare.

Am inteles, dar ea ca persoana, cum era?

Era buna si puternica la caracter. De fapt cartile lui Shakespeare au doar cate 100 200 de pagini sunt destul de scurte insa Divina Comedie de Dante Alighieri are 600 de pagini si TOATA e in versuri si eu am citit-o adica inca o citesc aproape termin.

Nu suport poezia.
Nu-mi place deloc.

Singurele poezii care imi plac sunt "ura" de Macedonski si " flori de mucigai" de Arghezi.
De asta am zis ca ai rabdare.

De Macedonski stiu "Cand aripi" si rondelele si tin minte chiar si pe de rost o poezie de a sa "Rondelul meu".De Arghezi nu stiu prea multe dar tin minte ca tot timpul scria intr-un stil scherzzando (glumet). Ce carti iti plac?

| SabinaQueen a răspuns:

Mai vin si eu pe aici cateodata, dar mai mult stau pe alte categorii.