Lasa-l,mai bine hai sa vorbim ceva.
De fapt, tu iti bati joc
Este gresit sa spui ca asculti muzica.tu nu asculti muzica, ci te delectezi cu muzica.
Nu te cunosc, ciudat cu nume lung si imposibil de pronuntat.Esti cumva gay? De ce vrei sa ma flocaiesti? Nu accept, aleg o femeie! Kama, daisy, cine vine?
Ma, crede-ma cine vrei, Kama e cea mai buna prietena a mea si tu NU ESTI DRAGUT esti un badaran care stie doar sa insulte.
Și indivizii care scriu chestia asta cum se numesc?
http://bravonet.ro/blog/cum-sa-slabesti-facand-sex/2015/07/24/
Ca să știi, ''Bravo Girl'' este o revistă foarte populară în România, pentru fete de 11-16 ani. Vezi, ce tâmpenii scriu ăștia în revistele pentru mucoase?
Aia se numesc "pokemonizati". Imi plac evreii. Nu facea nimic, iesi afara.Am aflat ca ai 18 deci nu ma mai pot casatori cu tine . Acum, tot ce am scris ar trebui sa-ti para straniu daca nu esti o palita ca si mine ))
M-am lasat prada tantarilor sa imi ia sangele ca sa-si hraneasca copiii.
De cand sunt...Am stat pe afara si niciodata n-am fost prada buna tantarilor.
Cunosc oamenii, pe care ii musca tantarii in prostie.
Nu inteleg gandirea tantarilor
La ce gandire fe referi cand capul lor are diametrul de 1mm, ei au doar un sistem nervos primitiv si atat. Vrei la scoala? I-am dat ignore lu fabulosu ca ma enerveaza.
Doar femele sunt cele cu intepaturile .
"Vrei la scoala? I-am dat ignore lu fabulosu ca ma enerveaza."-Adica vrei sa-mi dai si mie ignore sau cam ce ar trebui sa deduc din asta?
Erau 2 idei diferite, prima intrebare, iar a 2-a propozitie aleatoare.Nu au o legatura.
Aa .
Credeam ca vrei sa-mi dai ignore.
Deci... Nu, nu vreau la scoala.
Prea mult stres, teme, invatat etc.
Tu vrei?
Aa, si eu n-am pe nimeni la ignore.
Ce evlavioasa mai esti mai ceva ma mine chiar...dar cum ii suporti ...sau stai tu esti sfanta am uitat.
Apreciez,dar nu sunt sfanta.
Asa sunt eu.
Am blocat si eu odata sau de doua, si cam atat.
Nu e genul meu.
Dar altii m-au blocat pe mine .
Tu imi aduci aminte de un personaj din Othello pe nume Emilya FOARTE tare.
Insa iata ce am vrut sa intreb, ma socoti gay? Ma enerveaza cand mi se zice asa foarte tare, spune-o sincer pls.
N-am citit Othello, nu stiu ce e aia, daca e in versuri ca Romeo si Julieta, atunci sa-si ia gandul ca n-am sa citesc.
Siii...Cum e Emilya?
Nu.Nu cred ca esti.
Da e in versuri ca si Hamlet, Furtuna si restul la Shakespeare tot e in versuri si de asta il iubesc. Emilya pai ce sa zic, a aparat cinstea Desdemonei si dupa moartea acesteia si a aparat-o chiar si in fata parvenitului si perfidului ei sot Iago care era un monstru adevarat.
Aa,atunci clar nu citesc.
Nu stiu cum poti avea rabdare.
Am inteles, dar ea ca persoana, cum era?
Era buna si puternica la caracter. De fapt cartile lui Shakespeare au doar cate 100 200 de pagini sunt destul de scurte insa Divina Comedie de Dante Alighieri are 600 de pagini si TOATA e in versuri si eu am citit-o adica inca o citesc aproape termin.
Nu suport poezia.
Nu-mi place deloc.
Singurele poezii care imi plac sunt "ura" de Macedonski si " flori de mucigai" de Arghezi.
De asta am zis ca ai rabdare.
De Macedonski stiu "Cand aripi" si rondelele si tin minte chiar si pe de rost o poezie de a sa "Rondelul meu".De Arghezi nu stiu prea multe dar tin minte ca tot timpul scria intr-un stil scherzzando (glumet). Ce carti iti plac?
PaulB întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: