| syd2 a întrebat:

Oamenii draguti merita sa fie excelsizati (nu cautati in dictionar ca nu exista asa cuvant l-am folosit facand o aluzie la ridicat in slavi) de aceea toti draguti au dreptul sa fie flocaiti fiindca ei depasesc formele aprioce ale cunoasterii si se afla la un nivel transcendental de viata. Aatat laughing laughing
Hai ca am chef de vorba unde e Sergiu?
Voi ce faceti?

39 răspunsuri:
| syd2 explică (pentru Pricked):

Lol pai pentru inceput ar trebui sa nu mai minti ca imi inchipui deja ca stii a scrii sj ai facut o gramada de povesti. Mincinoasa, sau poate terra modesta cine stie.

| Pricked a răspuns (pentru syd2):

Dar oricine poate scrie o minipoveste, deci chill, ca nici nu mint, nici nu-s modesta.
Daaar poate, totusi, daca voi avea putin noroc si putina inspiratie, in viitor voi publica un roman care va ajunge bestseller, pe care poate il vei citi si tu. Sau nu
Clar nu

De ce nu? Pentru cartea ta as face o exceptie, fiindca eu citesc doar renascentism, si cartile scriitorilor rusi.

Bine, bine
Sa stii ca atunci cand voi deveni megafaimoasa, o iti voi mentiona numele cand voi fi intervievata de reporteri

Mi-nchipui... laughing cum o sa ma mentionezi... vei uita de mine peste un an femeie.

BA NU
nu o sa uit

| KamaSutra a răspuns:

Ok straight face

Vorbea cu mine atunci big grin

Eu ascult muzicahee hee

| FemeiaPisică a răspuns:

Și indivizii care scriu chestia asta cum se numesc?
http://bravonet.ro/blog/cum-sa-slabesti-facand-sex/2015/07/24/

Ca să știi, ''Bravo Girl'' este o revistă foarte populară în România, pentru fete de 11-16 ani. Vezi, ce tâmpenii scriu ăștia în revistele pentru mucoase?

| syd2 explică (pentru FemeiaPisică):

Aia se numesc "pokemonizati". Imi plac evreii. Nu facea nimic, iesi afara.Am aflat ca ai 18 deci nu ma mai pot casatori cu tine big grin. Acum, tot ce am scris ar trebui sa-ti para straniu daca nu esti o palita ca si mine laughing))