Meh,idioti o sa gasesti peste tot... lumea e plina de astfel de oameni.
Trebuie sa strangem provizii pentru o eventuala apocalipsa a idiotilor...o sa fie periculos sa mai iesi din casa cu astfel de oameni pe langa tine.
Bine fac, m-am trezit de la 8 ca sa merg cu ai mei in "excursie" pe la niste manastiri. La 14 am mers la piscina si acum stau pentru ca am refuzat sa ma duc la alta plimbare cu ai mei...
Exact. Hai, strangem provizi, ne asiguram o insula pe care sa mergem, si trai toti fericiti acolo.
Te-ai saturat de plimbari?
Nu ai timp de facepalm-uri trebuie sa faci povestea aia si eventual sa ma bagi si pe mine acolo murind in chinuri daca e posibil
Ai 5 minute la dispozitie, daca nu, arunc in aer categoria. Sunt terorista rau. Si mama îmi zice asta. )
Pe tine te omor eu in realitate, special pentru tine vin in Romania ca sa te omor.
Ce 5 minute, in 5 minute scriu pagini in engleza, in romana scriu 3 propozitii )
))) sper ca ai patratele, ca daca nu e posibil sa mor de ras inecandu-ma cu saliva
Ce patratele iti trebuie, am fost 4 ani la karate, nu imi trebuie patratele, sau pot doar sa iti dau in cap cu skateboard-ul pana mori. Si aia e o solutie.
Atat de usor nu ai imaginatie imi imaginam ca te gandesti la ceva misto dureros incet dar tu nu oricum. Box contra Karate wow o sa fie o lupta apriga.
Vai, Zeita Selena cu ce ti-am gresit de mi l-ai pus pe asta pe cap? Cu ce?
Mama îmi spune că sunt criminal: " Unde te duci Criminale, toată ziua la gagici? Mai ai şi tu casă " )).
De ce vrei sa se termine vara? Iti place prea mult toamna?
Si asta e adevarat. + pe 29 Sep e ziua mea (dar nu ma prea satisfac)
aaasssssssss întreabă:
Julyly2089 întreabă: