Da da este deoarece unei femei ii trebuie mult timp sa-si aleaga o pereche de pantofi potrivita cum ii trebuie mult timp sa aleaga un barbat potrivit. Fundita? te roggggggg.
funki faza asta! stii eu tin sa cred ca nu e asa. oricum ar fi avem nevoie de barbati mai mult decat de o pereche de pantofi, hai sa fim serioase.pana la urma n-o sa ramanem singure toata viata.
Da! ai dreptate! chiar se aseamana! O sa-mi arunc toti ''pantofii'' la usa! e cazul ''sa-mi iau altii''! O seara placuta va doresc la toti!
Deci nu pot sa ma opresc din ras superb topicul! Acuma eu fiind barbat nu as putea spune aceeasi chestie despre femei? Sper ca nu imi dati report as spam
Unii o numesc loteria dragostei, in cazul de fata eu am sa ii spun loteria pantofilor! Mai iti iese cate un numar la loterie din cand in cand
Problema cu judecatul cartii dupa coperta este din ce in ce mai intalnit fie ca e intr-un grup mai restrans sau unul mai mare, se pierde mult si din gandirea aceasta "comunista" daca imi permiteti sa ii spun asa.