| JustMeFlory a întrebat:

Oare de unde a aparut "mitul" ca blondele sunt proaste?(nu vreau sa jignesc pe nimeni), dar si eu sunt blonda si ma duce mintea! Si oare o fii adevarat ca blondele vor disparea in cca 200 de ani? ca eu am citit acest lucru pe un sitelaughing

Răspuns Câştigător
| Dl.Inginer a răspuns:

Mitul este nefondat, cu siguranta nu este o regula, nu stiu daca a fost probat la Mithbusters pe Discovery laughing. Insa pot spune ca in urma cu 2 ani cand mergeam cu masina prin Romania prin Bucuresti mi se mai intampla la un interval de aprox 1 saptamana sa vad cate-o blonda care reusea sa blocheze o intersectie intreaga si fara sa aiba lamaia in parbriz laughing

23 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu dc se sp ca blondele sunt proaste.happyOricum nu este adevarat.happyNu conteaza culoare parului.happy

| selef a răspuns:

Logic daca sti sa citesti nu esti "blonda".

| andi a răspuns:

Si tu crezi ca tot ce zboara se si mananca? big grin

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu sunt proaste, unele sunt prostute. Evident, glumesclaughing
Nu dispar, pentru ca ar lua cu ele o mare parte din iubirea noastra, iar noi nu vom lasa sa se intample asa ceva. Te-am mai listit?laughing

| moonY a răspuns:

In 200 de ani vom disparea toti

prfml
| prfml a răspuns:

Esti vopsita? happy

mlm
| mlm a răspuns:

Ok de acord cu tine valsul norilor, dar de ce mai toti preferati blondele inalte, cu picioare lungi cu sani apetisanti? Sa stiti ca nu conteaza culoarea parului ci conteaza cum gandesti si cum te comporti, nu cred ca tie nu ti-a placut nici o blonda, sau nu cred ca o blonda nu te-a incuiat cu o intrebare sau cu un raspuns. Daca aceasta este culoarea care scoate cel mai bine o femeie in evidenta de ce sa nu profite de vopsea, ca inteligenta deja o detine.Chestia cu blondele a iesit ca si bancurile cu olteni, cu moldoveni, deci nu tot ce zboara se mananca cum cred altii.

| kh1ss a răspuns:

De la barbati

| gabrielutzu a răspuns:

Draga, blondele nu sunt proaste, din contra sunt cele mai destepte fiinte din cate exista pe terra, insa uneori desteptaciunea lor paraseste cerebelul si coboara in alte zone unde nu ar trebui sa fie...si de aici mitul ca blondele sunt proaste.

| JustMeFlory explică:

M'am nascut ff blonda in timp mi s-a inchis cul parului dar acum ma vopseschappy

| TipulVerde a răspuns:

E la fel ca aia ca politisti sunt prosti sau ca nu stiu, alte prejudecati de astea. Fapt e ca unele blonde-s proaste rau si ies in evidenta, astfel catalogand un mare procentaj de femei gresit. Daca esti blonda iesi din umbra ca nu se vede happy

| valsulnorilor a răspuns:

Nu vreau sa par misogin ca nu sunt dar femeile in general sunt mai putin inteligente de cat barbatii insa mitul cu blondele e ca ele sar mai usor in evidenta pentru ca sunt blonde si se observa mai usor.
Justific acest raspuns prin faptul ca in urma minutioaselor cercetari s-a stabilit ca femeile sunt mai inteligente emotional iar barbatii sunt mai inteligenti nativ.

| mikiscence a răspuns:

Eu cred exact contrariul...nu dispar blondele asa usorlaughingar putea fi adevarat doar daca ar disparea si vopseaua de par!

| claudya a răspuns:

Nu cred ca se va intampla asa ceva e prea scurta perioada de care spuneai....ha

| ForbiddenLove a răspuns:

Si eu imi pun aceiasi intrebare ca tine.Eu cred ca exista bancurile astea din cauza invidiei unor brunete si a unor tarani (evident din romania pentru ca in alta tara nu auzi asa ceva). inclusiv la radio pe kiss fm spunea cineva "avem o stire blonda". deci iti dai seama ce prostie.si pana la urma ce legatura are culoarea parului cu inteligenta? in plus o multime de fete/femei s-au vopsit blonde(inainte erau brunete). si cum vine asta? cand erau brunete erau inteligente si vopseaua le-o scazut din inteligenta? Totul e o aiureala. apropo de asta...cand eram mai mica eram tot timpul suparata din cauza glumelor rautacioase facute pe tema asta dar acum chiar imi place parul meu blond!
P. S parul meu e blond natural :-D

| sese a răspuns:

Cam de unde a aparut si Bulă.

| Elena0210 a răspuns:

laughinglaughingrolling on the floor sa dispara?rolling on the floornu atat timp cat exista decolorantulhappy
Acel "mit" a aparut din lispa de ocupatie probabil. Nu este nici o dovada care sa demontreze ca blodele ar fi proaste. Ce treaba are culoare parului cu coeficientul intelegentei? nu inteleg. Eu vreau sa ma vopsesc blonda.happy

| claw_4117 a răspuns:

Pai e simplu, sunt multe femei care conteaza 100% pe aspect. Iar blondul e cea mai populara culoare in randul acestor femei, ca deh e la moda.

| crookedsight a răspuns:

Eu cred că e din cauza invidiei brunetelor, care au inventat bancurile de acest gen pentru a discredita blondele care luau marea parte a bărbaţilor :-P Ori ziceau un banc din ăsta, ori se vopseau blonde :-D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alea naturale nu.Circula un zvon ca li s-a oxigenat doar parul nu si creierul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flory.si eu am auzit ca celor care se masturbeaza, le creste par in palma? o fi adevarat? pune tu intrebarea pentru baieti ca eu nu pot.cat despre blonde... ce sa zic? de asta alearga toti dupa ele? pai atunci e de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebare: De ce brunetele sunt mandre de culoarea parului?
Raspuns: Pentru ca se asorteaza cu mustata happy

Acum serios, referitor la disparitia oamenilor blonzi, genele ce determina lipsa melaninei in piele si a pigmentilor din par este recesiva, deci cu cat populatia se amesteca, cu atat numarul persoanelor blonde naturale scade.
Ca si fapt divers: dureaza 5000 de ani (250 de generatii) pentru ca intr-o comunitate toti locuitorii sa devina blonzi (daca acestia locuiesc in zone reci), deci daca acum s-ar muta un sat din Africa in Finlanda, peste 5000 de ani, toti urmasii vor fi albi, blonzi naturali, cu ochi albastrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am prietene blonde ...destepte (inteligente) dar cateodata raman in suspensie...straight face thaaaaaacum nujmai ele pottongue